Publicitat
Societat · 31 de Juliol de 2012. 12:36h.

Detenen dos xinesos per vendre productes falsificats

Els Mossos van comissar productes falsos de perfumeria i cosmètica valorats en uns 72.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un punt de venda de productes de perfumeria i cosmètica falsificats al barri de Sant Roc de Badalona (Barcelonès), han detingut dues persones i han decomissat material per valor de 72.000 euros, informen en nota de premsa.

Durant l'actuació policial, el passat 17 de juliol, es va detenir dos ciutadans d'origen xinès, Chaozhong X., de 27 anys, i Chaowan X., de 23, que estan acusats d'un delicte contra la propietat industrial i que van ser posats en llibertat després de prendre'ls declaració, a l'espera que siguin citats pel jutge.

Segons s'explica en el comunicat, a principis de juliol els mossos van tenir coneixement que des d'un local abandonat del barri de Sant Roc de Badalona s'estava realitzant alguna classe d'activitat il·legal, ja que hi havia molt moviment de gent que entrava i sortia com si anessin a comprar alguna cosa de manera clandestina.

Arran de la investigació, es va confirmar que el local estava abandonat i que des d'ell es distribuïen productes falsificats a persones que es dedicaven a la venda ambulant. Després de diverses vigilàncies, el passat 17 de juliol els mossos van desplegar un dispositiu a la zona i van detenir dues persones que estaven obrint el local.

Un cop a l'interior, els agents van localitzar i requisar gran quantitat de productes de perfumeria i cosmètica falsificats. Segons els representants de les diferents marques perjudicades, explica la nota, el valor del perjudici econòmic que s'hauria causat amb les falsificacions seria d'uns 72.000 euros.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat