Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2015. 11:43h.

Detenen els responsables d'una associació cannàbica de Sarrià-Sant Gervasi

La presidenta, el tresorer, tres treballadors i el secretari estan acusats d'un delicte de tràfic de drogues

Detenen els responsables d'una associació cannàbica de Sarrià-Sant Gervasi

Substàncies estupefaents i diners requisats pels Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous quatre dones i dos homes, d’edats compreses entre els 28 i els 39 anys, cinc de nacionalitat espanyola i una de nacionalitat italiana, veïns de Barcelona, Sabadell i Gavà per un delicte de tràfic de drogues. Els detinguts són la presidenta, el tresorer, tres treballadors i el secretari d’una associació cannàbica situada al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

La investigació policial va culminar amb una entrada i registre a la seu de l’associació dels responsables de la societat que van quedar detinguts. Pel que fa als registres, els agents van comissar aproximadament 2273.86 grams de substància presumptament marihuana, 726 grams d’ haixix, 2.060 euros distribuïts en bitllets de diferents valors i monedes, material informàtic i documentació de l’associació.

Arran d’aquesta entrada i registre al local, els investigadors van determinar que al local no es realitzava cap tipus de conreu, producció, elaboració, manipulació del cànnabis ni dels seus derivats, de manera que la plantació de cànnabis s’estava realitzant fora del local. Els responsables compraven marihuana i derivats del cànnabis als seus proveïdors i ho venien a un preu superior amb l’objectiu d’obtenir beneficis.

El local oferia als seus clients diferents tipus de cànnabis a un preu aproximat de 6,5 euros el gram, amb la possibilitat de poder comprar 80 grams al mes per soci, la venda d’objectes per facilitar el seu consum i també diferents tipus de begudes i aliments.

De la investigació també es va desprendre que la presidenta, el secretari i el tresorer que eren germans, tenien el rol més important dins l’associació i amb una vinculació molt directa. A més a més, també hi havia dues persones que realitzaven tasques d’ajudant al local sense cap tipus de contracte.

Tots els membres vinculats amb l’associació no disposaven de grans quantitats de diners en el seus comptes corrents, ni vehicles ni propietats immobles o participacions en societats mercantils. El compte corrent de l’associació cannàbica tampoc disposava d’un saldo elevat que pogués reflectir la quantitat d’associats que presumptament pagaven la quota i el gran moviment de persones que accedien al local de l’associació per tal d’adquirir una dosi de cànnabis.

Durant les vigilàncies que es van dur a terme, els agents van poder constatar que l’activitat era constant, hi havia una entrada i sortida freqüent de persones del local que es trobava obert des de les deu matí fins a la matinada amb una afluència continua de gent.

Tres dels detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs mentre que els altres tres treballadors, després de la detenció, van ser posats en llibertat i estan pendent de declarar en seu judicial.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 sS, BCN, 05/04/2015 - 21:02

Quina pena. I mentres tant les autopistes sense llum perque els hi roben el cobre. Aneu a treballar de veritat i deixeu-vos d'històries.

#3 spanish, Madrid, 05/04/2015 - 09:45

Upper Diagonal

#2 tm, Gràcia, 04/04/2015 - 19:59

Ni més ni menys que el perillossíssim Cartel de Sarrià. 726 grams de haschís i armes no n'hi havia?
Amb la nota esta tot dit.