Publicitat
Societat · 29 de Gener de 2013. 22:44h.

Detenen els responsables d'una fundació per a discapacitats

La directora, el president i el responsable del taller estan acusats d'estafa

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut la cúpula de la fundació Privada Clavell per un delicte d'estafa. Es tracta de la directora, el president i el responsable del taller que també estan acusats d'administració fraudulenta, contra la Seguretat Social, contra la hisenda pública, contra els treballadors, falsificació de documents i apropiació indeguda.

Segons fonts policials, els detinguts s'haurien apropiat de més d'un milió d'euros i n'haurien defraudat 450.000 a la Seguretat Social.

La investigació es remunta a principis del mes de gener del 2012 quan la Fiscalia de Sabadell va rebre denúncia per part de pares i tutors legals de diversos participants de la fundació que asseguraven haver estat enganyats.

Les denúncies assenyalaven que se’ls havia convençut perquè constessin com avaladors en préstecs demanats per la directora de la fundació i aquesta després no havia fet front als pagaments. La fundació Privada Clavell atén persones amb disminució.

En el transcurs de la investigació també s’ha pogut determinar que la fundació, amb l’únic objectiu de rebre més ajudes econòmiques de les que li pertocaven, havia manipulat el cens de persones amb discapacitats ajudades per la fundació.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 maria, barna, 29/01/2013 - 23:14

venga yaaaaaa esto no se puede aguantar¡¡¡¡todos a la carcel ¡¡¡hombre¡¡