Publicitat
Societat · 23 d'Agost de 2014. 13:05h.

Detenen un senegalès per cinc robatoris amb força

El detingut té antecedents per fets similars

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 19 d’agost un home de nacionalitat senegalesa, de 24 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a interior de domicili. El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia el passat dia 21.

 El primer robatori es va cometre la matinada del 6 d’agost en un immoble de la carretera de Cardona. La víctima va denunciar que un cop era a la feina va trobar coses a faltar de la seva bossa de mà motiu pel qual va tornar al seu domicili, moment en què  va observar que hi havia la porta del jardí oberta i alguns calaixos regirats. El denunciant va manifestar que trobava a faltar un ordinador, 200 euros i dos aparells de TDT.

El segon cas va tenir lloc la matinada del 9 d’agost, també a la carretera de Cardona. La denunciant va sentir un soroll al menjador, va trobar signes de forçament en una finestra però no va veure ningú, i no va trobar a faltar res. El mateix matí, hores més tard, quan la propietària va tornar al domicili va constatar que li havien tornar a entrar, ja que diverses estances estaven regirades i se’n van endur una televisió de plasma i un aparell de TDT.

Per tot plegat, els agents de la unitat d’investigació van iniciar les indagacions oportunes per tal de resoldre els robatoris. El dia 19 d’agost pels volts de les 3 de la matinada es va rebre una trucada al telèfon d’emergències 112, on un testimoni deia que hi havia una persona al balcó de casa seva del carrer Solsona de Manresa. 

Un cop les patrulles van arribar al domicili la requeridora va manifestar que estava mirant la televisió quan van veure un home al seu balcó i que en ser sorprès havia saltat al balcó dels veïns. Ràpidament els agents es van adreçar a domicili del costat, on els veïns ja estaven desperts i manifestaven, que al seu menjador hi havia un home al qual no coneixien de res.

Els agents van localitzar el jove i van detenir-lo. Un cop a comissaria, els agents de la unitat d’investigació amb els indicis que tenien de la investigació oberta, van poder confirmar, que el detingut, també era l’autor dels tres robatoris més amb força ocorreguts entre el 6 i el 9 d’agost a la carretera Cardona de la localitat de Manresa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat