Publicitat
Societat · 10 d'Agost de 2011. 11:42h.

Detenen vuit pakistanesos per explotar immigrants

Sotmetien a condicions de treball "indignants" a dotze de persones en situació irregular

La Guàrdia Urbana, juntament amb la Policia Nacional, ha detingut vuit persones que estan acusades d'explotar laboralment a dotze immigrants que es trobaven en situació irregular. Els detinguts són tots de nacionalitat pakistanesa i els immigrants als quals sotmetien a condicions de treball "indignants" eren de la seva mateixa nacionalitat, indis i nepalesos.

Als detinguts se'ls acusa dels presumptes delictes contra el dret dels treballadors, usurpació de l'estat civil i estafa. En l'operació van ser inspeccionats vuit locals d'alimentació i restauració i dos locutoris en els districtes de Sants-Montjuïc, Sant Martí, les Corts i l'Eixample. Alguns d'aquests establiments funcionaven sense llicència d'activitat ni assegurança i fins i tot emmagatzemaven productes comestibles caducats.

Els detinguts infringien als immigrants "unes abusives condicions de treball, superant els horaris establerts, sense contractes ni cotització alguna a la Seguretat Social". Als dotze immigrants en situació irregular se'ls ha obert expedient sancionador en relació amb la Llei d'Estrangeria.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Basta ja, bcn, 10/08/2011 - 12:51

Deportació immediata. La solució, el proper 20N.

#1 marc, barcelona, 10/08/2011 - 12:20

Ostres tu, 8 de 8, quin percentatge. Tota aquesta xusma expulsió sense miraments, despres diuen que estan aqui adaptats, aixo no s'ho creu ningú, a sobre d'explotacio laboral delinqüents, obren sense llicencia, venen aliments caducats.
ara negareu que pxc no té raó? estan acollonits