Societat · 24 d'Agost de 2021. 11:58h.

Detingut a França un afganès evacuat de Kabul

Per sospites de vinculació amb els talibans

Detingut a França un afganès evacuat de Kabul

Un avión del Ejército español en Kabul

Els serveis secrets francesos van detenir aquest dilluns a un dels cinc afganesos evacuats de Kabul que eren vigilats des de la seva arribada a París per les sospites que un va estar vinculat amb els talibans, segons ha explicat aquest dimarts el ministre francès d'Interior, Gérald Darmanin.

Els agents de la Direcció General de la Seguretat Interior (DGSI) el van arrestar després que "durant uns minuts" sortís de l'àrea en la qual havia de mantenir-se en virtut de la mesura de control administratiu que se li havia imposat per aquestes sospites.

En una entrevista a l'emissora de ràdio France Info, Darmanin ha explicat que és un de les cinc homes d'un grup que des que van aterrar a París en l'operació d'evacuació que duen a terme els militars han estat vigilats mitjançant un sistema de geolocalització.

La raó és que hi ha elements que indiquen que un d'ells havia estat vinculat amb els talibans i per això tant ell com els seus contactes han estat objecte del que es diuen "mesures individuals de control administratiu i de vigilància".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#3 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, AIXO PASARA MES VEGADES , 24/08/2021 - 19:11

Tranquils este es el primero , que encontraran , en vindran mes QUES FARAN PASAR PER REFUGIATS AFGANESOS ,i en realitat seran Terroristes Islamistes balla dels Talibans . PERE ARAGONES President TOMA BUENA NOTA ,. Portar molts REFUGIATS SENSE CONTROL . Podras portar tambe TERRORISTAS que aniran entre els Refugiats AL LORO .