Publicitat
Societat · 8 de Novembre de 2018. 09:18h.

Detingut a Terrassa un home que volia matar Pedro Sánchez

Un franctirador de 63 anys que es volia venjar per l'exhumació de les restes de Franco

Detingut a Terrassa un home que volia matar Pedro Sánchez

Els Mossos d'Esquadra van detenir fa tres setmanes a Terrassa Manuel Murillo Sánchez, un vigilant de seguretat privada que planejava matar el president espanyol, Pedro Sánchez, segons informa Público. Aquest expert franctirador de 63 anys planejava atemptar contra el president com a venjança per l'ordre d'exhumació de les restes de Franco.

Va ser detingut al seu domicili de Terrassa, on tenia un arsenal de 16 armes de foc, inclosos rifles d'alta precisió i un subfusell d'assalt. Deia estar disposat a "sacrificar-se per Espanya".

Murillo mai havia participat en actes violents, encara que freqüentés ambients ultradretans, de manera que no tenia antecedents policials de cap tipus, així que era molt difícil que les forces de seguretat es fixessin en ell. És a dir, era el perfecte llop solitari.

"Un no-ningú amb permís d'armes, el seu mestratge en el tir no cridava l'atenció, igual que no resultava sospitós que portés pistola, ja que la necessitava per a la seva feina", explica a Público una font pròxima a la investigació, després d'aixecar-se fa pocs dies el secret del sumari d'un procés que instrueix el Jutjat Nº3 de Terrassa.

Després de la seva detenció es va donar avís immediatament a Seguretat de la Moncloa, però l'Executiu va decidir que el millor era la discreció, així que no es va comunicar l'incident. No obstant això, en la investigació del cas van participar també el Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil, que sempre intervé en els casos on hi ha armes de foc.

Manuel Murillo està actualment en presó incondicional al Centre Penitenciari Brians-2, a Sant Esteve Sesrovires, prop de Martorell, on va confessar res més ingressar les seves intencions d'atemptar contra Pedro Sánchez.

Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#31 pepe, andorra, 09/11/2018 - 20:18

joer, ¿ y xq le detienen?

#30 Ciudadano X, Barçalunya, 08/11/2018 - 18:21

Detienen al Franco tirador... jajajaja pero ojo, que hace semanas de esto y lo publican ahora para lavar la imagen del presidente okupa, que avanza a base de decretazos, sin convocar elecciones y sostenido por el chantaje de los golpistas del Estado.

#29 OVNI, ELX, 08/11/2018 - 14:19

La secció cinquena de l’Audiència de Barcelona ha criticat amb duresa l’actuació de la Guàrdia Civil durant l’1-O a Sant Joan de Vilatorrada. En una interlocutòria, l’Audiència assegura que els agents van ‘incórrer en excessos’ i van ‘colpejar a ciutadans sense finalitat aparent’ fet que va posar en risc les imatges de les institu

#28 OVNI, ELX, 08/11/2018 - 14:00

"El pare de l'home que volia matar Sánchez, un alcalde franquista i falangista a ultrança"

El Món

Nota: per això l'arresten els Mossos i no la Benemèrita? Per això es passa de puntetes sobre el cas? Per això cap Tv era present quan el van arrestar com passa amb nosaltres?

#28.1 Veciana, Barcelona, 08/11/2018 - 14:16

Anda,como el abuelito del Mocho.

#27 OVNI, ELX, 08/11/2018 - 13:49

"Si posar urnes és un delicte de rebel·lió, tenc curiositat per saber de quin delicte acusaran el que tenia un arsenal d’armes per matar el president del gobierno. "

Josep Costa