Publicitat
Societat · 10 de Febrer de 2014. 09:17h.

Detingut el monitor d'una escola ultracatòlica per abusos sexuals durant set anys

La relació entre els joves va començar l’any 1999 quan la víctima tenia 10 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir la tarda del passat 22 de gener un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual mantingut en el temps a un menor. La relació entre els joves va començar l’any 1999 quan la víctima tenia 10 anys i es va apuntar al casal de joves de l’escola ultracatòlica en què estudiava i va ser aquí on va conèixer el que seria el seu monitor, cinc anys més gran que ell.
 
El monitor va apropar-se molt al menor generant així una gran amistat, fins al punt que els pares del menor li van demanar si podia fer de cangur a ell i als seus germans. Passat un temps, la relació amb el seu monitor va canviar. De manera progressiva el jove va començar a abusar sexualment del menor i a tornar-se més i més possessiu, fins al punt que va apartar-lo dels seus amics i passava tot el temps possible amb ell.
 
El menor, que se sentia manipulat, espantat i sense cap control sobre la seva vida, va ser incapaç d’acabar la relació ni de denunciar l’abús que es produïa diàriament. Quan la víctima va complir 18 anys va decidir marxar a estudiar a l’estranger per tal d’allunyar-se definitivament del seu monitor i decidir el seu futur. La distància va permetre al jove trobar el valor per explicar als seus pares els abusos soferts i parlar amb el director espiritual de la víctima, el qual va apartar el monitor del centre juvenil.
 
Finalment els pares i el jove van denunciar els fets davant dels mossos que van detenir l’antic monitor de la víctima. El denunciat roman a l’espera de ser citat pel jutjat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#7 pederastes, Barcelona, 11/02/2014 - 10:32

Malhauradament en aqust món hi ha PEDERASTES en tots els àmbits, monitors d'esplais, d'esports, d'escoles, veins, tiets,cosins... i no es remarca tant el fet de catòlic. Son un fàstic, malalts o no, tots a la garjola i les fotos publicades que els que desprès hem de llogar cangurs ho agrairem

#6 Joan, l'hospitalet, 10/02/2014 - 22:38

Aquesta noticia es una mica extranya o esta mal remal redactada.
Diu que el detingut te 29 anys i la relacio va començar l'any 1999.
Tindria 14 anys, dubto que treballes en aquella epoca.
Potser hi haria que filar mes prim i explicar si hi ha un error en les dates

#5 Jaume, Barcelona, 10/02/2014 - 17:59

Dir ultracatòlic no és una opinió, és un adjectiu que qualifica quelcom. Jo sé l'escola que és, i ultracatòlic es queda curt i tot. No fem veure que és un tema opinatiu. Hi ha centres catòlics i centres catòlics, i no tots són iguals ni segueixen a pies juntillas el magisteri vaticà... aquest sí

#4 Jordi, Bcn.cat, 10/02/2014 - 16:08

L'adjectiu "ultracatolic" no aporta res. Bé, sí. L'animadversió de l'editor al món catolic, i a als centres d'inspiració catòlica. Per la resta és gratuit, únicament tendenciós.

#3 JJ, BCN, 10/02/2014 - 14:13

Jo tampoc hauria posat Ultracatolica. Hauria posat:
Detingut un monitor de l'escola XXX.
No es pot posar el nom?

#3.1 PAres acollonits, Barcelona, 11/02/2014 - 10:34

Que diguin el nom del porc, no només les sigles. I si aquest desgraciat ha estat treballant en altres llocs? amb els nostres fills com a monitor o professor o algo? tanta història, noms i cognoms dels malparits aquests que tothom pugui saber qui són i allunyar-se'n!