Publicitat
Societat · 5 d'Agost de 2013. 19:44h.

Detingut el pederasta espanyol indultat al Marroc

Va ser condemnat a 30 anys de presó per haver abusat d'onze nens

Daniel Galván Viña, el pederasta espanyol indultat al Marroc, ha estat detingut aquest dilluns a Múrcia. Agents de la Policia Nacional han localitzat Viña, seguint una ordre de detenció internacional.

La detenció s'ha produït després que el rei Mohamed VI revoqués aquest diumenge l'indult que li havia concedit la setmana passada, al costat d'altres 47 presos espanyols.

El monarca va retirar aquesta mesura de gràcia després de les protestes als carrers de diverses ciutats del Marroc, convocades una vegada es va saber que Galván Vinya, condemnat a 30 anys de presó per abusar sexualment d'onze menors, estava entre la llista dels alliberats.

Precisament, el diputat d'Esquerra al Congrés, Alfred Bosch, ha presentat al registre de la cambra una bateria de preguntes per escrit al govern espanyol, relacionades amb el pederasta.

Les preguntes són les següents:


El govern espanyol tenia coneixement previ de la llista d'indults que va lliurar la Casa Reial espanyola a la Casa Reial marroquina?
 
El govern espanyol sabia quines eren les condemnes en ferm que havien recaigut sobre els presos dels quals es demanava l'indult?
 
Quants presos de l’Estat espanyol hi ha al Marroc? Per quins delictes responen i quines condemnes tenen?
 
Quins criteris s’han seguit per sol·licitar els indults?
 
Com ha afectat l’afer a les relacions amb el Marroc?
 
Com afectarà a les condicions dels presos de l’Estat espanyol?
 
El govern espanyol interromprà el procés d'indults i extradicions de tots els implicats?
 
Com va obtenir la nacionalitat Daniel Galván Viña?
 
Quin procediment es va seguir per atorgar-la-hi?
 
Sap el Govern on es troba ara? Quin seguiment se li fa?
 
Quines gestions ha fet l’Estat per obtenir-ne l’indult?
 
Està el CNI protegint-lo o encobrint-lo a l’Estat espanyol?
 
Quin dany està fent a la marca Espanya que l’Estat encobreixi i protegeixi pederastes?
 
Qui assumeix la responsabilitat de les gestions que s’han fet, el Ministeri d’Afers Exteriors, el Ministeri de Justícia, la Presidència…?
 
Vista l’anul·lació de l’indult, què està fent el Ministeri de l’Interior per capturar i extradir el delinqüent?

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pederasta iraquí, bcn, 06/08/2013 - 12:17

Este individuo es un pederasta iraquí que ha trabajado para las cloacas de los servicios secretos por lo que le han proporcionado su nuevo nombre.
Hay que purgar responsabilidades de quien o quienes le han facilitado la nacionalidad española y la liberación. Y hay que revocar esta.

#3 LOLA, BCN, 06/08/2013 - 09:56

"El monarca va retirar aquesta mesura de gràcia després de les protestes als carrers de diverses ciutats del Marroc" ----- Aquest paio escolta al poble!!!!! no com d'altres que no fan cas als manifestants... fins i tot el Marroc està mes adelantat que españistàn...

#3.1 Ferran, Figueres, 07/08/2013 - 10:15

Si, es fà un fart d'escoltar al poble, especialment al Sahara, on fa trenta anys que esperen un referèndum d'autodeterminació. I recolzat per Nacions Unides!. Que n'és d'agoserada, la ignorància!

#2 LOLA, BCN, 06/08/2013 - 09:54

Quin dany està fent a la marca Espanya que l?Estat encobreixi i protegeixi pederastes? ---- això d'encobrir i alliberar pederastes es fastigòs....

#1 alicantino, alicante ESPAÑA, 05/08/2013 - 21:24

¿Éste es el pederasta español, verdad?, no es el pederasta andaluz, o asturiano o castellano, o ... etc; sin embargo, la otra, esa si es la nadadora catalana, no la nadadora española. Molt be, como diría cierto mindundi, entrevistador del mequetrefe rubianes.