Publicitat
Societat · 13 de Desembre de 2017. 08:31h.

Detingut per homicidi un dels condemnats per "Ciutat morta"

Rodrigo Lanza va negar deixar tetraplègic un guàrdia urbà

Detingut per homicidi un dels condemnats per "Ciutat morta"

Rodrigo Lanza (TV3)

La Policia Nacional ha detingut a Saragossa Rodrigo Lanza en relació amb la mort d'un home, que va quedar greument ferit la matinada del dia 8 després de ser agredit a la sortida d'un bar de la capital aragonesa i que finalment va morir. Segons la Policia, el detingut hauria discutit amb la víctima, de 53 anys, perquè duia uns tirants amb la bandera espanyola. 

Lanza, de 33 anys, està acusat d'un delicte d'homicidi. Es dona el cas que va passar cinc anys a la presó pel cas del guàrdia urbà de Barcelona que va quedar tetraplègic en el desallotjament d'una casa ocupada al carrer Sant Pere Més Baix l'any 2006. Els fets els va recollir el documental "Ciutat morta", on Lanza negava ser l'autor de la lesió al guàrdia urbà.

L'agressió de Saragossa va passar a la zona de copes del carrer Heroisme. El detingut anava acompanyat de tres persones més que la policia està buscant. L'autòpsia haurà de determinar amb què va ser colpejada la víctima. La víctima era simpatitzant de Falange Española i per això la formació política ha anunciat que es presentarà com a acusació popular en aquest cas, perquè l'homicidi està motivat per discriminació i persecució ideològica.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 Alejandro, Barcelona, 13/12/2017 - 20:25

Parece ser que su padre fue militar de Pinochet.¿Le vendrá de ahí su intolerancia a la pluralidad de pensamiento de los ciudadanos?

#19 No anem be, Bcn, 13/12/2017 - 17:12

No anem bé. Ni ultres d'esquerres ni de dretes. No estic gens d'acord amb els okupes (quina barra), ni amb els ultres de dretes. Això acabarà molt malament. Això si no posem mesures per part de tots, portarà conseqüències que la majoria no volem. Gràcies.

#18 Rodejet, Barcelona, 13/12/2017 - 17:10

Era un " perla " a Catalunya i a Espanya ho continua sent. Que el jutgin i l'empresonin força temps si es prova que és l'autor.
Em sap greu per altres implicats en el documental de " la ciutat morta " que estic segur que eren gent pacífica.

#16 Ese tal Gómez, Osetia del sur, 13/12/2017 - 14:51

Recordad q este prenda cuando fue condenado x el 4F, recurrió al supremo y el alto tribunal le aumento la condena...y q conste q el motero de los tirantes tampoco debía ser el tipo más cabal del mundo, no x llevar los tirantes,sino x ciertas fotos q hay de el

#16.1 Ja hi som, Bcn, 13/12/2017 - 17:18

Res pot justificar pendre la vida a un altre. Ni dur tirants amb banderes ni fotos. Quan et maten t'ho roben tot i per suposat car dir que hem arribat a un moment on sembla que hi ha banderes que justifiquen certs actes i d'altres que no.

#15 Ramon, Terrassa, 13/12/2017 - 14:44

De verdad, gentuza como esta y los politicuchos que los protegen y los amparan deberían estar encerrados de por vida.
Al trozo de m. este, no contento con destrozarle la vida a una persona Y A SUS 4 HIJOS hace 11 años, se le ha permitido repetir la "hazaña", con consecuencias directamente mortales.
Cadena perpetua y que se pudra allá!

#15.1 Sergi , Barcelona, 13/12/2017 - 16:41

A este elemento dejar tetraplejico a un GU le salio practicamente gratis, les pusieron 6 añitos y en 2 ya estaba en la calle, ahora reincide y mata a una persona, espero que esta vez le caigan 20 años como minimo y que los cumpla todos hasta el ultimo minuto. Y ahora que le hagan otro documental-homenaje y lo pasen por TV3.