Societat · 13 d'Abril de 2015. 07:24h.

Detingut un jove de Manlleu per fugir d’un control

El jove, de 23 anys, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia

Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Vic (Osona) van detenir el dia 4 d’abril un jove de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Manlleu (Osona), com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i per atemptat als agents de l’autoritat.
 
Els fets van succeir pels voltants de les cinc de la matinada del mateix dia 4, en un control d’alcoholèmia que s’havia establert a la carretera B-521, dins del terme municipal de Gurb (Osona).
 
Durant el control els mossos van veure un vehicle que s’aproximava a la seva posició i pocs metres abans d’arribar va frenar bruscament. Seguidament, va iniciar les maniobres per fer un canvi de sentit i fugir del control.
 
Ràpidament, els agents van anar cap al vehicle i el van interceptar mentre maniobrava. El turisme es trobava en un canvi de rasant, sobre un pont i sense il·luminació artificial, on hi havia una gran afluència de vehicles per la qual cosa representava un risc per la seguretat de la via.
 
Els agents van demanar reiteradament al conductor que sortís del vehicle, però aquest feia cas omís a les indicacions. Fins hi tot va intentar agredir-los.
 
Després d’una estona es va aconseguir identificar el conductor i se li va fer la prova d’alcoholèmia. Aquesta va donar un resultat positiu de 0,71 mg d’alcohol per litre d’aire espirat.
 
El conductor va quedar detingut pels dos delictes relatius al trànsit i per atemptar contra els agents. El mateix dia 4 va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat