Publicitat
Societat · 10 de Novembre de 2016. 16:37h.

Detingut un regidor d’ERC en una operació contra el tràfic de drogues

S’han trobat 4.000 plantes de marihuana en dues naus industrials

Detingut un regidor d’ERC en una operació contra el tràfic de drogues

Una de les dues naus escorcollades pels Mossos d'Esquadra

Un regidor d’Esquerra Republicana del municipi del Montmell (Baix Penedès) ha estat detingut aquest dijous, junt amb dues persones més, en el marc d’una operació contra el tràfic de drogues dels Mossos d’Esquadra. Xavier Navarro és regidor republicà al Montmell, on el partit té dos edils a l’oposició.

L’operació, que s’ha fet a primera hora del matí, ha permès trobar prop de 4.000 plantes de marihuana en dues naus industrials, una situada al Vendrell i l’altra a Masllorenç, al Baix Penedès. Entre els tres detinguts, els Mossos d’Esquadra han confirmat que s’hi trobava el regidor d’ERC, tot i que no s’ha informat quins càrrecs se li imputen, ja que hi ha secret de sumari.

Des d’ERC del Baix Penedès s’ha reclamat respectar la presumpció d’innocència, a l’espera de saber si s’acaba acusant el regidor o no, però han matisat que estan estudiant demanar que entregui l’acta de regidor i de conseller comarcal. S’espera que els tres detinguts passin a disposició judicial les pròximes hores.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#22 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 12/11/2016 - 03:31

4.000 plantetes que tenia la criatura al rebost.

Es devia voler ferse un Partal amb el monopoli distribuint la maria oficial del bon ceballut.

Deu ser ja l´unica manera d´aguantar tanta camama.

#21 Calimero, Barcelona, 11/11/2016 - 16:31

Vaya... precintan las provisiones de ERC.. ahora los discursos de rufian y re-Tardat no serán tan divertidos...

#20 pepe.----, andorra, 11/11/2016 - 13:14

Si los separatas se libraran de los dirigentes q tienen ahora, unos incompetentes y unos cobardes, si declarasen paraiso fiscal, la maria legal como en holanda y ademas se respetara el hecho diferencial hispanoparlantes, esto iria como un cohete en lugar de como un plomo. Legalización....

#19 Cat Show, Vic , 11/11/2016 - 12:28

Era una pequeña plantacion...hierba para capear la espera de la independensia.
Que sea de ERC no es ninguna noticia que no lo expulsen y le hagan un homenaje si.
La hierba ....la CUCARACHA ....para alimentar el Pruses. Que forma de perder el tiempo, es como tomar alcohol para dormirse ..

#19.1 Karhu, Bcn, 11/11/2016 - 15:08

Hay muchos estudios que demuestran que el alcohol ayuda a conciliar el sueño, eso si un sueño de peor calidad, y ni hablemos de los problemas asociados al consumo habitual de alcohol y dependencia, pero quien se lo toma para dormir, duerme con mayor facilidad, y es un hecho.

#18 pepe.----, andorra, 11/11/2016 - 11:26

Legalización, es la mejor opción, o eso o ilegalizar el tabaco y el alcohol, pero claro, en una sociedad tan hipócrita y corrupta como en la q vivo, eso es soñar gratis.