Publicitat
Societat · 24 de Desembre de 2013. 17:06h.

Detingut un veí de Sitges per provocar dos accidents

Va quedar en llibertat amb càrrecs

Un veí de Sitges, de 38 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra acusat dels delictes de conducció temerària amb resultat de dos accidents, negativa a realitzar les proves d'alcoholèmia i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

L'home, que va passar a disposició judicial ahir dia 23, va quedar en llibertat amb càrrecs. Els fets es van produir el dia 20, quan la policia va rebre l'avís que un tot terreny circulava en sentit contari a la circulació per l'autopista C-32 en direcció a Barcelona.

Dos vehicles que anaven en el sentit correcte de la marxa van patir accidents lleus a l'intentar esquivar aquest conductor que ho feia en direcció contrària. A l'alçada del peatge de Vallcarca, un treballador li va recriminar la seva actitud, però l'home va canviar de sentit i va seguir circulant per la C-32 en el sentit correcte en direcció Tarragona.

Amb les dades proporcionades per diversos testimonis, agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar el cotxe i el conductor al seu domicili de Sitges, on el van detenir. Les rascades del cotxe, segons fonts policials, eren compatibles amb els accidents que va provocar. Els agents també van detectar que l'home presentava evidents símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat