Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2010. 10:08h.

Detinguts per robar al centre comercial on treballaven

Tres vigilants de seguretat d'entre 22 i 39 anys

Detinguts per robar al centre comercial on treballaven

Imatge d'arxiu

El dia 17 de juliol agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d´Esquadra de la Unitat d´Investigació de l´ABP de Sant Martí van detenir tres vigilants de seguretat, els quals treballaven com a membres del servei de seguretat privada d´un centre comercial de Barcelona.
 
Els Mossos van iniciar la investigació al juliol, a partir de la denuncia presentada pel centre comercial per la desaparició de diversos objectes electrònics i informàtics del magatzem on es trobaven dipositats. La investigació va permetre comprovar que els tres detinguts sostreien els productes del magatzem del centre comercial on es trobaven dipositats abans de la venda. Els autors actuaven de matinada aprofitant que no hi havia ningú més al centre comercial, fent servir la clau que custodiaven per obrir les gàbies especials on es trobaven emmagatzemats els productes i se´ls portaven en un monovolum. Per evitar ser detectats per les càmeres de videovigilància manipulaven els sistema d´enregistrament. Els vigilants emmagatzemaven els productres sostrets, el valor total dels quals ascendia a més de cent mil euros, als seus domicilis i els venien posteriorment a coneguts i familiars. 
 
Els tres vigilants han estat detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força: Javier TP de 39 anys i veí de Barcelona, Gabriel LM de 35 anys i veí de Barcelona i Miguel Angel FT de 22 anys i veí de Barcelona
 
Les entrades que es van fer als domicilis dels detinguts van permetre recuperar gran part del material sostret. Entre els objectes recuperats hi ha miniordinadors portàtils, ordinadors portàtils, televisors de pantalla plana de grans dimensions i diverses videoconsoles de jocs. La major part dels productes encara conservaven l´embalatge original.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat