Publicitat
Societat · 6 de Desembre de 2013. 16:25h.

Detinguts sis romanesos per dos robatoris a masies

Els delinqüents, cinc homes i una dona, actuaven a la Selva

Agents dels Mossos d'Esquadra han detinguts sis persones de nacionalitat romanesa per dos robatoris amb força en masies de la Selva. Els delinqüents són cinc homes i una dona amb edats compreses entre els 22 i 36 anys.

Després de declarar davant el jutge, el passat dia 30 de novembre, tots sis han quedat en llibertat amb càrrecs i amb l'obligació de comparèixer periòdicament al jutjat.

Les detencions es van fer el 27 de novembre, quan els policies van veure una bicicleta d'alta gamma a l'exterior d'una casa de Tordera, que va resultar que havia estat sostreta de l'interior d'una masia de Fogars de la Selva una setmana abans.

Després d'efectuar tasques de vigilància en aquest domicili, els mossos van detenir les persones que arribaven a aquest habitatge. Posteriorment, van comprovar com dins hi havien més objectes sostrets, en concret de dues masies de Fogars de la Selva.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Papaluna, Barcelona, 08/12/2013 - 23:17

Ja que publiqueu la reclamació meva... jo havia dit que els romanesos no haurien de estar a la U.E. ni passejar-se ni treballar lliurament pel seu territori. Encara que ni han de bones persones, la seva escala de valors és inferiors la nostra i per això delinqueixen tant. Dels rom ni cal parlar-ne.

#1 Papaluna, Barcelona, 07/12/2013 - 10:45

Seguiu censurant-me quan parlo d'aquesta gent. Molt bé.