Publicitat
Societat · 18 de Juny de 2022. 20:53h.

"Dia complicat" per als bombers

Catalunya pateix una trentena d'incendis alhora

"Dia complicat" per als bombers

Catalunya continua patint una situació complicada amb els múltiples focs repartits arreu del territori. Aquest mateix dissabte a la tarda han coincidit una trentena d'incendis forestals simultanis.

Els més importants afecten els municipis d'Artesa de Segre, a Lleida, que ja ha cremat més de 2.000 hectàrees i fins al moment no ha estat estabilitzat, i Olivella, al costat del parc natural del Garraf de Barcelona, que ja ha afectat 130 hectàrees i, a més, dues urbanitzacions han estat confinades per precaució.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, des del centre de comandament de l'incendi d'Olivella, ha explicat "que és un dia complicat per la simultaneïtat d'incendis". Elena ha dit que tots els focs forestals "són complicats per ells mateixos, ho són molt més perquè s'han de prioritzar i decidir quins són els dispositius que s'envien a cada lloc".

Elena ha avisat que aquest diumenge "serà un dia extremament complicat. Hi haurà més vent i una escalfor acumulada que augmenta el risc d'incendi. Alguns incendis seguiran en actiu i hi ha llamps dispersos pel territori".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Puchi, Barcelona, 20/06/2022 - 22:11

Cuando encuentren al culpable (si son provocados) que le quemen a el los huevos con un mechero, ya verás como entiende que eso no se puede hacer.

#2 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 18/06/2022 - 22:33

Consecuencia de la falta de inversión del Estado (opresor). ¿Qué se juegan?

#2.1 Futimé, Bcn, 19/06/2022 - 13:27

¿ De qué vas, Cleofás ?

Hasta en este tema vas a politizar....

#1 Marc de Vich, Vich, 18/06/2022 - 21:11

Pero la cuestión es vivir totalmente fuera de la realidad, se siguen vendiendo petardos, muchos ayuntamientos han decidió dejar de regar jardines y parques, que yo sepa no hay escasez de agua, y cuando hicieron los riegos eran de la capa freática, de allí donde había pozos y el agua sobrante, ¿en que se gastaran nuestro dinero, estos incompetentes