Publicitat

L'ANC preveu una manifestació mig presencial i mig virtual

Diada a la baixa

L'ANC preveu que baixi l'assistència en la manifestació de la Diada d'enguany i ha pensat en fer-la mixta, mig presencial i mig virtual, ja que preveuen que degut a la crisi sanitària del coronavirus molta gent no hi podrà assistir per ser "grups de risc".

També han descartat fer una gran concentració a Barcelona i les mobilitzacions in situ es distribuiran pel territori. La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha explicat a RAC1 que no volen ser presoners de formats i han pensat en aquest model perquè tothom hi pugui participar en el context sanitari actual.

Paluzie ha dit que "aquestes fórmules mixtes virtual i presencial perquè els grups de risc probablement no podran sortir al carrer i altres sí". "Mirant de combinar-ho, però que ningú quedi exclòs del fet d'expressar-se i mobilitzar-se aquest 11-S", ha afegit.

La líder de l'entitat sobiranista ha afegit que aquest any la mobilització també està adreçada als no independentistes perquè "la crisi ha evidenciat que des de Catalunya no tenim les eines per fer front a una crisi d'aquesta magnitud, perquè no som un estat, per tant la independència com una necessitat".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Agustino, Barcelona, 15/05/2020 - 10:01

Esta agitadora de masas es profesora de universidad, no está dentro de ningún erto ni trabaja en la Nissan. Ella cobra el 100% de su nómina y si no llama a Torra y Cía para pedir soluciones. Eso sólo es un mensaje para los posibles "babaus" que decidan acudir todavía a sus llamadas...

#19 electra, Barcelona, 15/05/2020 - 09:25

Paluz, preocupat de la gent que te el virus, catalunya al capdevant, de la precarietat de moltes families i deixa la frivolitat que, ara no s'escau. POSA SENY, TE'N FALTA MOLT.

#18 pregunto yo, Tarragona, 15/05/2020 - 08:25

¿Y para cuando una manifestación delante del domicilio de esta sujeta de los trabajadores de Nissan y sus familias ? Recordemos las "vagas de país" que esta sujeta y otros organizaban días atrás, y que supuestamente sean una de las razones de que una multinacional abandone un territorio.

#17 EL HONORABLE EVASOR, Barcelona, 14/05/2020 - 18:13

NO DONA NO, DEIXAT DE ACTES VIRTUALS, QUE HI VAGIN, QUE HI VAGIN LES TIETES LAZIS PERSONALMENT...

#16 Daniel, Tokio Texas, 14/05/2020 - 15:48

Je, je, lo importante es seguir vendiendo la camiseta. La peña se hace una foto en casa con la camiseta, que tendrá un coste adicional del trespercent para la caja de resistencia. 2 millones de fotos, 2 millones de asistencia. Endavant!