Publicitat
Societat · 19 de Febrer de 2012. 11:10h.

Diego Torres no era un pocapena a Esade

El soci d'Urdangarin surt com a membre de l'"equip d'investigadors" en un llibre de l'escola de negocis

Diego Torres no era un pocapena a Esade

Imatge del llibre

Diego Torres, un dels imputats pel cas Urdangarin i exsoci del gendre del rei Joan Carles I, era de l'equip d'investigadors d'Esade, segons un llibre a què ha tingut accés e-notícies.

Esade, en canvi, afirma que la tasca de Torres va consistir només "en col·laboracions acadèmiques puntuals com les que ofereixen molts altres professors associats i col·laboradors acadèmics". "Els motius pels quals ha estat presumptament implicat el sr. Diego Torres tenen relació exclusivament amb la seva activitat com a professional de la consultoria privada", han insistit fonts oficials.

Però, segons el llibre editat per l'escola de negocis, l'exsoci d'Urdangarin figura com a "professor associat del Departament de Política d'Empresa i Director de l''Strategy Innovation Lab", a banda de ser el director del projecte Estudi sobre els factors d'èxit de les grans empreses de serveis a Espanya.

"Les seves àrees d'especialització -s'explica al llibre- són l'Estratègia Competitiva, i les Estratègies de Patrocini, Mecenatge i Responsabilitat Social". A més, destaquen que és "Doctor en Management Sciences i Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per Esade".

Esade ha recordat també, d'altra banda, que "actualment, el sr. Diego Torres no està impartint docència a Esade”. "Els fets imputats en aquest cas, si es demostra al seu dia que són certs i amb el respecte que devem a la presumpció d’innocència i a la dignitat de les persones, estarien en clara contraposició amb el discurs i els ensenyaments d’Esade", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marques d'ESADE, Pedralbes i Sant Cugat, 20/02/2012 - 10:06

I Carlo Gallucci i tants d'altres, Tota aquesta gent formen una mena de grup filomafiós. Allà van a canviar cromos, a completar les col.leccions, a donar els repetits i agafar els que et falten. En Rigol, sis mesos abans de plegar del parlament ja tenia despatxet parat a ESADE, allà tot va així.

#1 Gordon Gekko, Wall Street, 19/02/2012 - 18:53

Juego a la bolsa desde el 69, la mayoria de esos economistas no sirven para nada.
Hace falta un tio listo y hambriento....y sin sentimientos, unas veces pierdes, otras ganas pero sigues luchando y si quieres un amigo te compras un perro.