Publicitat
Societat · 9 de Maig de 2020. 18:22h.

Dificultats per cobrar les sancions

Buch admet que de moment són "actes"

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha reconegut aquest dissabte en roda de premsa que les multes per saltar-se el confinament "ara per ara no són sancions, són actes aixecades".

Buch, preguntat sobre si el Departament d'Interior tindrà la capacitat de fer efectives les sancions, ha recordat que "tots els processos administratius estan aturats" per l'estat d'alarma i ha apuntat que requereixen "un procés administratiu". El conseller, però, ha assegurat que les faran cursar totes.

"Tots els processos administratius estan aturats fruit de l'estat alarma i, per tant, ja és una feina interna i el Departament d'Interior s'està adaptant a aquesta realitat. Tot aquest nombre d'actes aixecades, que ara per ara no són sancions, són actes aixecades. A partir d'aquí tenen un procés administratiu i el departament s'adaptarà a la nova realitat per fer cursar totes aquestes sancions o actes aixecades com passa en altres tipologies d'actes" ha dit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Santi, Barcelona, 09/05/2020 - 19:50

I aquest, que en prou feines sap articular una frase, encara vol enganyar a la pobre gent que ha estat victima de l'afany recaudatori d'aquesta banda de delinquents que en plena pandemia han apujat un 80% l'impost de succesions, vol fer creure que no cobraran "les sancions"... Ja prou que es cuidarà de cobrar-les per emportar-se el seu salari