Publicitat
Societat · 23 de Gener de 2021. 20:11h.

Dimiteix el cap de l'Exèrcit per la polèmica de les vacunes

Miguel Ángel Villarroya demana el seu cessament a la ministra per "preservar" les Forces Armades

Dimiteix el cap de l'Exèrcit per la polèmica de les vacunes

El cap de l'Estat major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, ha presentat la seva dimissió davant la ministra de Defensa, Margarita Robles, després de fer-se públic que havia avançat la seva vacunació sense respectar el protocol marcat pel Ministeri de Sanitat. La ministra ha acceptat la dimissió.

El general Miguel Ángel Villarroya ha presentat la seva carta de dimissió a la ministra Robles en la qual assegura que ho fa amb "l'única finalitat de preservar la integritat, continuïtat i eficàcia de la cadena operativa de les Forces Armades", tot i que assegura que no va pretendre aprofitar-se de privilegis.

"El JEMAD, en compliment de les seves obligacions, d'acord amb els protocols establerts i amb l'única finalitat de preservar la integritat, continuïtat i eficàcia de la cadena operativa de les Forces Armades, ha pres recentment decisions que considera encertades i que mai han pretès aprofitar-se de privilegis" ha escrit.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, va demanar divendres un informe al mateix general Villarroya després publicar-se que ell i altres generals de l'Estat Major de la Defensa s'havien vacunat ja de la covid-19 sense respectar els temps que marquen els protocols sanitaris.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, PER QUE NO DIMITEIX ALCALDE , 24/01/2021 - 12:16

DIMITEIX EL CAP DEL EXERCIT , Per posarse VACUNES Cuan no els toca .Pero es que Alguns Alcaldes tambe han FET EL MATEIX I CAP VOL DIMITIR ni els fan Dimitir desde els seus Patits Politics a Catalunya . UNA VERGONYA HONRA AL MILITAR AL DIMITIR En unPAIS QUE NINGU DIMITEIX MAI No la Consellera de Salut u va fer cuan u tenia que be fet

#5 EduardR, BCN, 24/01/2021 - 09:39

Bien hecho!!

#4 Josep, Olot, 24/01/2021 - 07:50

Deixem-los que es vacunin primer ells. A veure si amb una mica de sort...

#3 teruel existe, bcn, 23/01/2021 - 21:57

Ahora militares de alto rango, hace poco alcaldes, consejeros y políticos variados, y muchos VIP que no sabremos nunca. ¿Esto de que va? ¿de que el capitán es el último que abandona el barco? ¿o bien de m. el último? Jodido país de pícaros, aprovechados y amorales. Así nos va.

#2 Marcial, Santa Coloma, 23/01/2021 - 21:38

Aún estoy esperando que dimitan los alcaldes en cumplimiento de sus obligaciones, con el único fin de preservar la integridad de la clase política.