Publicitat
Societat · 28 d'Octubre de 2015. 22:23h.

Dirigents de la CUP participen en una manifestació que acaba amb aldarulls

Diputats al Parlament i regidors de Barcelona, entre els assistents

Sis diputats del Parlament i dos regidors de Barcelona per la CUP han participat en una manifestació en solidaritat amb els anarquistes detinguts en l’operació Pandora. La marxa, que ha reunit un centenar de persones, ha començat a la plaça del Diamant i ha finalitzat davant la delegació del Govern espanyol.

Durant el principi del recorregut, la concentració ha transcorregut de forma pacífica, però en arribar al barri de Gràcia, han començat els aldarulls. Un grup reduït de manifestants han trencat vidres d’entitats bancàries, han cremat una paperera i una cabina telefònica.

Les marxes, que s’han repetit a Manresa, Igualada, Berga i Madrid, han estat convocades en solidaritat amb els anarquistes arrestats per un suposat delicte de ”pertinença a organització criminal amb finalitat terrorista". La policia els acusa de diferents atemptats amb artefactes explosius entre els anys 2012 i 2013, alguns dels quals van posar en perill la integritat física de les persones.

El regidor de Sants i tinent d’alcalde de Drets i Ciutadania, Jaume Asens, ha manifestat la seva disconformitat amb l’actuació policial a través de twitter. "Una altra vegada s´agita el fantasma del terrorisme anarquista amb l´operació Pandora, un vell costum de regim en declivi”, ha escrit en una primera piulada, i posteriorment ha afegit que “amb més de 500 Mossos, és exhibició de força vergonyosa, què diuen aquells que s´escandalitzaven amb l’operatiu policial contra CDC?”.

María josé Lecha, regidora de la CUP, i diputats durant la manifestació

Els vidres d'una surcursal bancària trencats

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Nando, Barcelona, 29/10/2015 - 12:06

tots aquests gamberros haurien d'haver viscut els anys en que sortir al carrer era garrotada segura...ara ho tenen molt facil, aqui no hi ha ni ordre public ni res i campen per on volen...siguin aquests o els penques dels manters a Passeig de Gracia!!!!!!!!

#22 Patum, San Patumet, 29/10/2015 - 10:18

Bienvenidos a VENEZUELUNYA !!!

#21 Carlos Gomez, Bcn, 29/10/2015 - 09:39

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.

#20 Pepón, Bcn (España), 29/10/2015 - 09:33

Un centenar de personas me parece poco, poquísimo. Más que una manifestación antisistema parece una reunión familiar. De los 300.000 votantes de la CUP 250.000 son pijoteras que no están dispuestos a jugarse nada, ni por la patria ni por las ideas. UNOS PAYASOS QUE QUIEREN IR DE REBELDES

#19 G.Bellalta, BCN, 29/10/2015 - 09:29

Unos delincuentes.