Publicitat
Societat · 20 de Juliol de 2012. 08:54h.

Dirigents d'esquerres contra Anglada

També gent del món social i cultural criden a aturar "el feixisme i el racisme"

Dirigents d'esquerres contra Anglada

Alguns dels dirigents

El moviment social Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) realitzarà una roda de premsa el proper diumenge, 22 de juliol, a les 12h, a la plaça d'Espanya per presentar la seva campanya “Totes i tots som Unitat contra el feixisme i el racisme, amb un ventall de suports molt ampli i representatiu, així com per fer balanç de la seva feina al llarg de l’últim any".

El lloc triat, la plaça d'Espanya, coincideix amb l’indret "on durant les commemoracions de l’Eurocopa es van produir agressions racistes i exhibicions de símbols feixistes per part de grups vinculats al centre nazi del Clot, així com per regidors electes de PxC".

A la roda de premsa es presentarà la declaració 'Totes i tots som Unitat contra el feixisme i el racisme', on es rebutja "l’intent de criminalitzar el moviment per part de l’extrema dreta, així com els atacs personals, agressions o vexacions a diversos membres d’UCFR". La campanya vol visualitzar la pluralitat i diversitat de les persones que donen suport a UCFR. Les i els signants a la declaració inclouen:

Activistes socials com Arcadi Oliveres; Jordi Bonet de la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona; Javier Bonomi de Fedelatina; Ada Colau de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; Javier Couso… També sindicalistes com Joan Carles Gallego de CCOO; Josep Maria Àlvarez de la UGT; Rosa Cañadell d’USTEC…

Pel que fa al món de la cultura, hi seran el dibuixant, Carlos Azagra; el presentador de ràdio, Siscu Baiges Planas; l’actor, Juan Diego Botto; el cantautor, Cesk Freixas; l’actriu, Carme Sansa; l’autor, Matthew Tree…

Pel que fa a càrrecs públics i polítics, hi assistiran Oriol Amorós; Dolors Camats; Joan Herrera; Georgina Rieradevall… així com Josep Bargalló Valls, l’antic conseller en Cap del Govern de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#39 Incompetents, bcn, 23/07/2012 - 14:57

No crec que aquests incompetents aturin l'ascens de la PxC. El missatge de la PxC està calant entre la gent, que els veu com una solució a la crisi i a la invasió que patim.

#38 tas, bcn, 23/07/2012 - 12:08

qui és realment Josep Anglada?

http://www.youtube.com/watch?v=En7lK04NiAw

http://www.youtube.com/watch?v=OQmwqOHLGRM

http://www.youtube.com/watch?v=IdNb58HaNl4

#38.1 Antoni, Barcelona, 23/07/2012 - 12:48

Qui són realment Unitat Contra el Feixisme ?

http://www.youtube.com/watch ?v=lffVRyJKQSA

http://www.youtube.com/watch ?v=wc8cDH7MmbA

http://www.youtube.com/watch ?v=Ae3i2pZ902A

#36 alex, cornella, 22/07/2012 - 15:20

el sindicalista dijo que sobraban 2000000 de trabajadores inmigrantes por lo menos.un poco hipocrita este vividor.lo de los pijoprogres es demencial y punible.ojala tuvieramos una lepen en españa para hacer pagar a estos el daño que han hecho.anglada no es la solucion.

#35 Juan , Terrassa, 22/07/2012 - 10:37

Estos tios son idiotas,confunden los términos y siempre los llevan hacia su terreno, están viendo que se les acaba el chollo ,siempre hemos convivido con diferentes culturas y no ha pasado nada,lo que no podemos, es ,ser la mayor ONG del mundo,mientras nuestros hijos se quedan sin futuro.

#34 Fran, Llinars, 21/07/2012 - 23:58

Es una riallota que aquets de la foto vagin d´humanistes puritans quan son una colla de farsants i aprofitats que viuen en pisos de puta mare amb barris sense problemes d´inmigració. Casualment molts viuen de la subvenció.