Publicitat

Centenars de joves surten a la fi de l'estat d'alarma

Disbauxa

Centenars de joves han sortit al carrer a Barcelona aquesta matinada de diumenge amb motiu de la fi de l'estat d'alarma i del toc de queda, que limitava estar al carrer entre les 10.00 i les 06.00. A la ciutat de Barcelona, centenars de joves s'han aplegat a diversos indrets de la ciutat aquesta mitjanit per celebrar-ho, tot i que en alguns casos no s'han respectat les distàncies de seguretat ni la prohibició de beure alcohol al carrer.

La plaça de la Virreina, l'Arc de Triomf, plaça dels Àngels, plaça Universitat, el MACBA o algunes platges de la ciutat han estat alguns dels punts on s'han produït aglomeracions de joves que s'han reunit i fet botellots.

56158-platja.jpg

Les aglomeracions han provocat que en la majoria de casos no s'hagin respectat les distàncies de seguretat ni l'ús de mascaretes. Molts ciutadans, però, també han sortit al carrer mantenint les mesures de seguretat per fer una passejada nocturna per la ciutat després de mig any sense poder sortir al carrer de nit.

El toc de queda és una mesura subjecta a l'estat d'alarma, i, amb l'expiració de l'estat d'alarma, s'acaba aquesta limitació i ara serà la Justícia qui haurà d'avalar les mesures restrictives de drets fonamentals.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi Sergio, Barcelona, 09/05/2021 - 22:05

Normal, es la reaccion a 7 meses con todo cerrado a las 5 de la tarde, incluso antes fue a las 3, una reaccion esperable. Si no hubiesen sido tan restrictivos y tan prohibicionistas seguramente no hubiese habido tal reaccion.

#16 joan, manresa, 09/05/2021 - 17:31

tinu..)dictadura..,sigui del color que sigui...,aquesta senyoreta compliria las normas que calguin..,ella i milers com ella/ells...,un espectable lamentable....,nomes esperem i desitgem que el virus sigui intel·ligent..,i faci justicia per ell mateix....,estem cansats ya que perquè ya no som joves ens caiguin totes las penas a sobre.. PUAFF!!!

#15 joan, manresa, 09/05/2021 - 17:27

tinu.)dels migdia..,una entrevista u diu tot..,----Noia entrevistada ,li preguntan per la mascareta...,-contesta -..,i perquè lai de portar...?...Aquesta senyoreta li hauríem de haber dit..,--per respecte a uns sanitaris que se jugant la vida cada día i per els milers de morts de casa nostra...----Es lo que te la democracia, amb una ..,(cont

#14 joan, manresa, 09/05/2021 - 17:23

" Coll-Min " tencant ya la seva paradeta...---Siguem sincers...,axó no es culpa de cap polític ni de cap govern...,es el simbol actual de una gran mase de jovent...---" Se ment fot tot...".--" cosa prohibida cosa desitjada.."Es la nova societat actual....,tenim tots els drets i cap responsabilitat....Vistas las imatges televisives del (cont

#13 Patumeiro, Sant Patumet, 09/05/2021 - 16:37

Desmadre a la catalana. Luego la culpa toda es de Madrit...