Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2019. 14:43h.

Discrepàncies sobre la "crisi de seguretat" a Barcelona

El director general dels Mossos desmenteix Albert Batlle

Discrepàncies sobre la "crisi de seguretat" a Barcelona

El director dels Mossos d'Esquadra, Andreu Martínez, ha negat que hi hagi una crisi de seguretat com va assegurar dimecres passat el tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.

Martínez ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que "des d'aquest punt de vista Barcelona no està en una situació de crisi de seguretat". "Som conscients i detectem una situació de problema de seguretat vinculat, i si em permet de problemes de seguretat en plural, vinculat a determinats fets delictius que generen una alta percepció d'inseguretat a la ciutadania", ha afegit.

També ha reconegut l'augment de fets delictius a la ciutat i la percepció d'inseguretat, però creu que "la seguretat del nostre país requereix una feina discreta, tranquil·la però continuada". "El que no ajuda tampoc a la ciutadania és convertir la seguretat en un instrument entre polítics o fins i tot debats que poden ser irreflexius i precipitats", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carlos B, Bolonia, 17/08/2019 - 09:31

Habla como un político...

#8.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 17/08/2019 - 17:36

Y actúa como un político, por eso lo han puesto es ese cargo. Al Govern no le interesan los profesionales, solo los fanáticos fieles.

#7 rosa, Barcelona, 16/08/2019 - 19:54

A quina ciutat diu que viu?, es el director dels mossos?.Perdoni però vosté el que fa és cobrar cada mes i a vivir que son quatre dies ben pagats. Tots son de lamateixa pasta que els de la pasta de 290M.

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/08/2019 - 18:21

¿Si alguno de los asesinados hubiese sido de su familia seguiría diciendo lo mismo?

#5 Discrepàncies, Barcelona, 16/08/2019 - 17:42

Barna amb una plaga de delinqüència com mai, i surt aquest director dels Mossos per dir, que segons el color del cristal con que se mire, no n'hi ha per tant, que és una percepció de la ciutadania. El Raval, St. Antoni, Ciutat Vella, St. Martí, Nous Barris ......... Menysténen als barcelonins oi???

#4 Barretina a rosca, Black hole, 16/08/2019 - 17:20

A este, a la Colau, a la Janet y a unos cuántos más los iba a dejar yo solos en determinadas calles de BCN y a determinadas horas con un "ai-fone" pegado con loctite en la mano.