Societat · 7 d'Agost de 2022. 13:34h.

Disputa entre bilingüistes

Escuela de Todos nega que Hablamos Español tingui permís per utilitzar el seu lema

Disputa entre bilingüistes

Escuela de Todos, que organitza la manifestació del 18 de setembre a Barcelona, ha explicat en un comunicat que "no ha autoritzat l'ús del seu nom ni lema per a l'organització de concentracions en altres ciutats espanyoles".

La plataforma assenyala que "estan organitzant autocars des de diferents punts de Catalunya i d'altres ciutats espanyoles", però adverteix que "les informacions difoses per Hablamos Español no han estat consensuades, consultades ni autoritzades per la nostra plataforma".

Finalment, demanen als mitjans de comunicació que "només siguin ateses com a nostres, les informacions que provinguin dels nostres canals" i sol·liciten que "no es difonguin informacions no verificades pels contactes habituals d'Escuela de Todos".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, bcn, 11/08/2022 - 12:33

LA GENTE DE A PIE QUEREMOS HABLAR IDIOMAS COMO LOS POLITICOS SEPARATISTAS .HACER LA COMPETENCIA AL ESPAÑOL CON MÁS DE 500 MILLONES ES ESTUPIDO.EL CATALAN COMO LENGUA MINORITARIA NO MERECE QUE SE LA HAGA HOSTIL Y ANTIPATICA.

#2 BEJOTA, bcn, 10/08/2022 - 12:22

EL DERECHO AL PATALEO POR EL FRACASO DEL PROES NO JUSTIFICA HACER HOSTIL Y ANTIPATIA A LA LENGUA MINORITARIA COMO LA CATALANA.LES RECUERDO QUE LOS POLITICOS SEPARATISTAS PRESUMEN DE HABLAR DIVERSOS IDIOMAS.EL ESPAÑOL ES COMPARTIDO POR MÁS DE 500 MILLONES (Y CLIENTES POTENCIALES).

#1 José , Barcelona , 07/08/2022 - 18:29

Lo importante es que se reunan y lo solucionen, unos hablando en castellano y otros en catalan.

#1.1 José , Barcelona , 07/08/2022 - 20:42

Bueno, mejor que los de Hablamos Español no usen el catalan. No los veo yo muy bilingues. Y los de Escuela de Todos, ya que no se aplica el 25%, que se cambien el nombre por el de Escuela para pocos.