Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2013. 08:39h.

Diversos morts en esclatar una fàbrica a Texas

La premsa local parla d'entre 60 i 70 morts per la deflagració de la nau de fertilitzants per motius encara desconeguts

Una explosió en una planta de fertilitzants prop de la localitat de Waco, a Texas, als Estats Units, ha causat diversos morts i centenars de ferits. Segons informen la CBS i la cadena local KWTX news, podria haver provocat la mort d'entre 60 i 70 persones i més de 150 ferits, tot i que les autoritats només han confirmat dues víctimes mortals.

Tot ha començat amb un petit incendi a la planta. Quan els bombers estaven fent les tasques d'extinció, hi ha hagut una explosió que, segons els testimonis, ha semblat un terratrèmol.

La deflagració, a més a més, s'ha sentit a molts quilòmetres i ha afectat entre 60 i 80 cases. Arran de l'explosió, algunes persones han quedat atrapades en una residència d'avis situada a prop de la planta, a més a més de molts veïns.

L'origen de l'explosió es desconeix, en aquests moments. Els bombers intenten sufocar el foc, mentre les autoritats locals han evacuat els veïns de la zona, davant la possibilitat que hi hagi més explosions.

Es dóna el fet que Waco ja va ser tristament famosa demà farà 20 anys, amb motiu del setge policial a una secta que es va acabar al cap d'uns dies, amb 76 morts.

Imatge de l'incendi
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, si sembres naps mai no reculliràs cols, 18/04/2013 - 15:58

Demà farà 20 anys que els inútils policies ianquis de la Brigada anti Alcohol, Tabac i Armes (ATF) van assaltar la granja d'una secta a 30 qm. del lloc d'avui. Van matar gairabé tothom, 76 persones, majoritàriament dones i nens petits. A la vida tot està connectat i res no passa per casualitat