Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2021. 11:02h.

"Donaire ha estat suspès de sou i treball 11 mesos"

Inma Alcolea, excaporal expedientada dels Mossos: "per assenyalar-me a mi amb noms i cognoms"

"Donaire ha estat suspès de sou i treball 11 mesos"

L'excaporal dels Mossos expedientada i activista constitucionalista Inma Alcolea ha afirmat que el mosso independentista Albert Donaire "ha estat suspès de sou i treball durant 11 mesos" a conseqüència de les seves denúncies internes i l'acció de la fiscalia provincial de Girona i la de l'Audiència Nacional. Alcolea, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha apuntat que el motiu de la seva suspensió ha estat "per insultar-me", "assenyalar-me amb noms i cognoms" i també per "difamacions a la Monarquia".

"El senyor Donaire està suspès de sou i treball 11 mesos per les meves denúncies internes, per la pressió de la fiscalia provincial com a la fiscalia de l'Audiència Nacional després dels tres expedients disciplinaris" ha explicat.

"El primer expedient és per assenyalar-me a mi amb noms i cognoms. Per insultar-me, per dir-me sàdica en un pamflet en el qual deia s'havia de fer neteja als Mossos" ha dit, recalcant que "em va assenyalar a mi amb noms i cognoms. Em va dir que era sàdica en el meu comportament policial, que era d'extrema dreta i que jo havia filtrat informació confidencial".

La també llicenciada en dret ha assegurat que Donaire també "ha estat expedientat set mesos més per difamacions a la Monarquia". "L'últim expedient que li han posat és per difamacions a la Monarquia. Va dir que l'emèrit és un assassí, i es queda tan ample. Anteriorment havia dit que el Rei havia extorsionat empresaris per sortir de Catalunya" ha criticat, apuntant que "nosaltres, segons l'article 11,5 de la Llei de policia, som policies les 24 hores".

Alcolea ha lamentat que "les denúncies internes que feia no servien per res, en canvi, quan vaig entrar a fiscalia de l'Audiència provincial de Girona sí que van fer cas i van preguntar a la divisió d'Assumptes interns què havien fet". "És indignant que sigui jo qui hagi d'acudir a la justícia perquè el que fan amb les meves denúncies a Assumptes interns és netejar els vidres" ha criticat.

L'excaporal dels Mossos també ha afirmat en l'entrevista que "Donaire va amenaçar al meu fill dient-li que quan compleixi 18 anys pagarà tot el que la seva mare ha fet".

"El senyor Donaire va estar de festa teòricament quan va anar a votar un botifarrendum que tenia l'obligació d'impedir, havia d'identificar els organitzadors. Doncs es va posar a votar i ell va dir que va deixar votar tranquil·lament al col·legi on estava. Vostè creu que se li ha obert algun tipus d'informació reservada?" ha lamentat l'activista constitucionalista, fent referència a l'1-O.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 limonada, barcelona, 11/01/2022 - 15:11

La titular del juzgado de lo contencioso-administrativo número 8 de Barcelona ha ANULADO de lleno una SANCIÓN a uno de los mossos d'esquadra más significados en el activismo independentista, ALBERT DONAIRE. La jueza Montse Raga considera que la sanción vulnera el derecho a la libertad de expresión.

#22 MK, barcelona, 07/12/2021 - 00:41

esta mujer no esta muy bien de la cabeza,eh?...

#21 Juan Gómez, Barcelona, 07/01/2021 - 19:41

¡Cuidado, don nadie es muy de retaguardias y está especializado en atacar a traición, por la espalda concretamente!

#20 Alcoberro´s, Barcelona, 07/01/2021 - 14:22

¿Y a esto le llaman policía ? asi vamos...

#19 Sergi Sergio, Barcelona, 07/01/2021 - 14:01

Pero este sujeto aun a dia de hoy pertenece al cuerpo policial de los Mossos??? Alucinante, realmente increible, ellos mismos haciendose el harakiri.