Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2013. 16:38h.

"Doncs sí, sóc a la presó"

L'ex de CDC a Sant Cugat Miquel Quintana

"Doncs sí, sóc a la presó"

Miquel Quintana, en una foto del seu facebook

L'excàrrec de CDC a Sant Cugat, Miquel Quintana, està a la presó, segons ha confirmat ell mateix en una carta oberta redactada des del centre penitenciari. "Doncs sí, sóc a la presó des del 24 de desembre de 2012 després d’haver passat una nit als calabossos de la Comissaria de la Guardia Civil", ha dit.

Quintana, que va ser membre del gabinet de l'alcaldia quan Lluís Recoder n'era l'alcalde, ha remarcat que "no me n’amago gens ja que la meva consciència està tranquil·la, molt tranquil·la, perquè jo sé que no he comès cap delicte per a merèixer aquest càstig, i la meva família (Marta i Marc) com també molts amics i coneguts ho saben i estan patint com jo".

"Ara ja m’han jutjat i la condemna ha resultat de 3 anys i 3 mesos de presó perquè, segons “diuen”, portava al meu cotxe, dins el dipòsit de combustible, 19 quilos d'haixix i ben mirat mai no he vist aquest haixix ni com el pesaven, malgrat que en les actuacions dels agents era obligatori que hi hagués estat davant mentre feien la seva feina", ha indicat.

Quintana ha assenyalat que "avui, quan escric aquesta carta oberta, 5 d’abril de 2013, porto ja 104 dies de presó. Primer, 103 dies al Centre Penitenciari de Ceuta on he rebut un molt bon tracte de tots els funcionaris. Durant un mes he estat intern de suport a la infermeria del Centre, i dos mesos com a encarregat de la biblioteca i l’escola. He de reconèixer que he estat respectat malgrat que la presó tenia moltes, moltíssimes deficiències".

El pitjor, per a l'exmilitant de Convergència, és "estar emmanillat per a fer qualsevol desplaçament, és el pitjor". També "recordaré el que em queda de vida el moment en què 8 agents de la Guardia Civil ens van fer passar per davant dels passatgers del Ferri a 12 persones, emmanillats de 2 en 2, per a travessar des de Ceuta a Algesires".

Quintana ha criticat que "les presons són universitats per obtenir el màxim grau de delinqüència. En aquests dies he après moltes coses que ignorava. Ara ja sé on es pot comprar haixix en gran quantitats, qui i com transportar-lo, com evitar els controls policials. Fins i tot sé on anar a vendre'n".

Alhora, ha lamentat que "tinc per davant molt temps que mai no recuperaré. Han desfet, han malbaratat la meva vida i la de la meva família. No tinc antecedents de cap mena, ni tan sols multes de trànsit greus, no m’han retirat ni un punt del permís de conduir, però això als tribunals de Ceuta no té cap valor. La norma és “haixix, doncs culpable” i no val res més".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#16 Beba, Sant Cugat, 17/04/2013 - 19:29

.Miquel molts ànims, et desitjo què es pugui solucionar tot aquest embolic, estic assabentada del teus problemes per la Marta
Una forta abrasada
Beba

#15 Ernest, Tarragona, 17/04/2013 - 11:00

Si li ha passat el que entenc que li ha passat...li han "penjat el mort"....crec que s'hauria d'arribar molt més enllà, com pot ser que porti 19kg sense saber-ho? Qui enganya?

#14 Lo Roig, Barcelona, 17/04/2013 - 10:59

Molts d'aquests es deixen manipular el cotxe, i si els enganxen després diuen que no en saben res. No cola Sr. Quintana! I qui diu haxix, diu ITV, diu Pretòria, diu Palau de la Música... quina casualitat que ningú en sap res!

#14.1 Àcrata, Barcelona, 17/04/2013 - 14:21

Em crec la seva innocència. Els polítics saben que robar milions amb ITV's, Pretòria, palaus, etc. no té risc, dificilment van a presó. En canvi amb el haixix són 3 anys 3 mesos i 3 dies. Mira que Ciu em fa fàstic, però aquest senyor em fa pena. És un exemple del sistema judicial corrupte q tenim

#13 Joan Cagoemtot, Barcelona, 17/04/2013 - 10:56

I el Conseller de Justícia de la GC fa quelcom per aquest cas? o es passa el dia contradient el seu propi govern i el pacte nacional?

#12 Eduard Punxet, Reus, 17/04/2013 - 07:52

Si hagués estat el segon d'Oriol Junqueras a l'ajuntament de Sant Vicenç dels Hort, ja seria a la portada de "La Vaguardia española" i d'altres panflets desinformadors unionistes.
Ha estat el segon de Recoder, Eurovegas showman i possible recanvi ultra-unionista d'Artur Mas.