Publicitat
Societat · 13 de Novembre de 2013. 11:14h.

Dos anarquistes "extremadament perillosos" al Carmel

Els detinguts, xilens, van atemptar presumptament contra la Basílica del Pilar i la Catedral de l'Almudena

Dos anarquistes "extremadament perillosos" al Carmel

Imatge d'El Pilar

La Policia ha detingut al barri del Carmel de Barcelona dos xilens, un home i una dona, que suposadament van ser els autors de l'atemptat del passat 2 d'octubre a la Basílica del Pilar de Saragossa. Segons el ministre, formaven part del Comando Anarquista Insurreccional Mateu Morral, un grup molt organitzat amb "importants connexions internacionals" i "extremadament perillós". És el mateix grup que va reivindicar l'atemptat del mes de febrer contra la Catedral de l'Almudena de Madrid.

La policia ha escorcollat el pis dels detinguts a Barcelona i el ministre Jorge Fernández Díaz ha parlat amb el seu homòleg xilè , que l'ha informat que tots dos són " molt coneguts" a Xile , on acumulen un llarg historial delictiu. Segons Fernández Díaz , l'aclariment d'aquest atemptat "és d'una enorme transcendència".

Segons el Ministeri de l'Interior , tots dos haurien col·locat un artefacte de prop de dos quilos de pólvora a la Basílica del Pilar de Saragossa el 2 d'octubre i posteriorment haurien reivindicat l'atemptat en nom del Comando Anarquista Insurreccional Mateu Morral, el mateix que va reivindicar el de l'Almudena.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 Pere, Comarca Garraf, 13/11/2013 - 14:44

Però si tots dos són molt coneguts a Xile, on acumulen un llarg historial delictiu, com és que van poder sortir d`allí i varen poder entrar aquí ?

#6 PERIODISTA, Terrassa, 13/11/2013 - 14:37

Sr Rius tant de bó algún dia algun anarquista li foti una bomba al cul i llavors ja veurem si posarà "extremadament perillosos" si vol posi només perillosos, però això de fotre les entre cometes per enfotre-se'n... això no és periodisme seriós, Sr Rius... reflexioni!

#5 Josep, Lleida, 13/11/2013 - 14:31

Com sempre la xusma anarkista que és detinguda A Catalunya és extrangera, normalment espanyola, hispana o italiana. Que s'en tornin al seu país aquesta colla de delinqüents, a Catalunya no volem ni anarquistes, ni ultradretans ni espanyolistes anticatalans.

#5.1 Adso di Melk, Terrassa, 13/11/2013 - 14:48

Nano... tu no saps el que es un anarquista encara que el tinguis a 50 cms del teu nas. "Ni Dios, NI PATRIA" .Aquest es el seu lema. Aquests dos desgraciats ni són xilens, ni mexicans, ni espanyols, ni "ná de ná".....

#5.3 El azote de los necios, Barcelona, España, 13/11/2013 - 18:50

Josep, te has dejado que en Cataluña no queremos catalanes antiespañoles como tú.... o sea separatistas renegados.....ilergete ( norte africano )

#5.4 Anònim, Organyà de Dalt, 13/11/2013 - 21:20

José, eres lo antagónico en grado superlativo a un anarquista según te expresas. Eres un babau cistella, anda coge dos piedras y pícate un ....

#4 Anònim, Organyà de Dalt, 13/11/2013 - 14:10

Els anarquistes son anarquistes i res més anarquistes.

#3 Príncep de Lampedusa, Sabadell, 13/11/2013 - 13:15

Deuen ser dos dels Pares Fundadors de la República de qui parlava el Joan Tardà............