Societat · 1 de Març de 2012. 08:54h.

Dos menors entre els dotze detinguts pels Mossos

Dotze ferits, d'entre els quals set són agents de policia

Dos menors entre els dotze detinguts pels Mossos

Un jove, pintant un caixer automàtic

Els aldarulls posteriors a la manifestació del sector universitari contra les retallades ha acabat amb dotze detinguts i dotze ferits, tots de caràcter lleu. Els Mossos d'Esquadra han informat que, dels dotze detinguts, dos són menors.

Tots els detinguts (nou pels mateixos Mossos i tres més per la Guàrdia Urbana) passaran aquest dijous a disposició judicial. Estan acusat de desordres públics, danys a mobiliari urbà, crema de contenidors i agressions als agents. Els Mossos també fan constar que 33 furgons han han patit danys de diversa consideració.

També s'han comptabilitzat 12 ferits de caràcter lleu. D'aquests, 7 són mossos i 6 han rebut l'alta in situ, mentre que un altre l'han traslladat a l'Hospital Clínic. Dels altres 5 ferits, dos han rebut atenció al CAP Manso, una al Clínic (els agents no diuen si es tracta de la dona que hauria estat atropellada per un vehicle policial, com ha circulat per les xarxes socials) i dos més també han estat donats d'alta al mateix lloc dels fets.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 universitaris, bcn, 01/03/2012 - 12:40

Els dos menors deuen ser superdotats per estar a la universitat oi??... I quina culpa en té el banc de què es retalli a universitats per a què els destrossin les vidrieres, pintin parets, etc? i la resta de ciutadans haurem de pagar la neteja de les pintades i destrosses a béns públics?

#6.1 Josep, Lleida, 01/03/2012 - 14:09

Si, la culpa és d'espanya que ens roba 22.000 milions d'euros anuals, i molta gent, universitaris o no, encara no sap que hem de retallar perquè els andalusos puguin pujar el seu pressupost.

#6.2 pepe, andorra, 01/03/2012 - 19:48

Josep, alguien te lo tiene q decir y me ha tocado a mi, lo q dices es mentira, es demagogia pura y solo sirve para q el odio crezca y el odio es una buena palanca. SE recorta pq lospoliticos

#5 joan, manresa, 01/03/2012 - 12:12

tinu.)de beques..,i asegurar el dret als estudis a tota persona del nivell que siga ,que tingui cap i vulgui estudiar...,i finalment posar limit als repetidors..I per sobre de tot que l'Informació que es dongui de fets sigui realista ,justa ,no partidista i gens demagojica.A grans mals,grans sol

#4 joan, manresa, 01/03/2012 - 12:08

El Casal,12 h.--Es lo que tutom ya sap,aquí si barrejen totas las llets ...,pro el cert és que el mon universitari no está en el seu millor moment.Cal fer una bona esporgada..,la tertuliua exposa lo seguent.Reducció D'Universitats,elevació de tases,elevació cueficient d'ingrés,revisió de (cont.

#3 Jordi, Martorell, 01/03/2012 - 11:07

Menors d'edat universitaris? ;) M'agradaria saber quin percentatge dels detinguts estan matriculats a la universitat. S'accepten apostes!! Jo aposto a que menys del 10%.

#2 Francesc, Badalona, 01/03/2012 - 09:39

Ui, sí. Uns delinqüents. No et fot!! Quina notícia és aquesta si estem parlant d'estudiants? Què voleu que detinguin a gent de 65 anys?