Publicitat
Societat · 12 de Desembre de 2019. 21:47h.

Dos morts en una tarda a Barcelona

Un a Ciutat Vella i l'altre a Llinars del Vallès

Dos morts en una tarda a Barcelona

Dues persones han mort aquesta tarda a la demarcació de Barcelona, un a la via pública al districte de Ciutat Vella de Barcelona per ferides d'arma blanca i l'altre tirotejat a Llinars del Vallès, mentre parlava amb un policia, que també ha resultat ferit.

L'home que ha perdut la vida a Barcelona ha mort per ferides d'arma blanca al voltant de les 16.30 hores al carrer Jaume Giralt. Els Serveis d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra han acudit al lloc dels fets però no han pogut fer res per salvar-li la vida degut a la gravetat de les ferides, compatibles amb ferides d'arma blanca. Els Mossos d'Esquadra investiguen l'homicidi i, a hores d'ara, no hi ha cap detingut amb relació als fets.

Al voltant de les 19.30 hores, un home ha mort tirotejat a Llinars del Vallès mentre parlava amb un policia, que també ha resultat ferit. Els Mossos han rebut l'avís alertant dels fets a prop de l'AP-7. L'agressor, que anava corrent encaputxat i vestit amb roba negra, ha fugit per una pista forestal després de matar la víctima i ferir l'agent. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar el responsable.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 13/12/2019 - 14:03

A disfrutar de lo votado.......Y si no le habeis votado, mala suerte, eso si, de cada 4 autonomos q se han dado de baja, 3, han sido en BCN, q de la estadistica de cierre de comercios en España y sobre todo en Barcelona, nadie dice nada, seguro q si colau fuera del PP Ferreras ya estaria dando la chapa con la criminalidad. Menuda banda....

#5 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , CUAN ANAR AL METRO DE BARCELONA TE PODEN ROBAR AI XO NO ES SEGURATAT ATEA ALCALDESSA RO, 13/12/2019 - 10:13

ADA COLAU , C uando se destrullen y Queman bienes publicos que son de todos , esto ES MOLTA INSEGURATAT . Cuando la gent se li impedeix anar a treballar es inseguratat Cuando tanta Violencia dia tras dia en Barcelona quemando contenedores arruonando a los c omersiantes ES INSEGURIDAD i SOC CATALÀ PROU DE INSEGURATAT ..

#4 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , ¿ A BARCELONA JA INSEGURATAT ? SI SEMPRE HABIDO PERO ARA JA MOLTA MES INSEGURATAT ARA MATA, 13/12/2019 - 09:55

Ara es demostra que no ja Seguratat a las Ciutats con Barcelona un matar i robar es ja algu normal .Pero tampoc ja molta seguratat als Pobles que aixo ja es molt pitjor . LO de LLinars del Vallers un tot de atenció a tots els Ajuntaments que es tenen que posar les piles en Seguratat . ES UN FET ..

#3 E. Payetó, Barcelona, 13/12/2019 - 07:10

Si Barcelona no fuera gobernada por Ada, ¿Qué diria Colau del Equip de Govern de l'Ajuntament del cap i casal? Diría nada. Nada bueno.
Les echaría más mierda que la que se ha vertido en el río Besós, como hizo cuando estaba encima de la catapulta, en la PAH, hasta que fue lanzada en medio de los de la casta.
Tardará algo más en tener casopl

#2 Capit@n España, Ada te has colau, 12/12/2019 - 22:43

Ada Colau: “Barcelona no tiene problemas graves de seguridad pero sí pequeña delincuencia”

#2.1 S. Cot, Vallirana, 13/12/2019 - 07:12

Home, si es porten un o dos o tres, no globus, si no delinquents confessos o en potència, llavors la delinqüència és a petita escala, perquè la van palmant per la competència entre lladregots que a sobre són assassins o homícides.