Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2008. 11:24h.

Dos mossos emmanillen una senyora de 71 anys

Exigia el bescanvi d'un jersei de 20€ en una botiga

Lluïsa Agudo, de 71 anys, ha denunciat dos mossos d'esquadra després que fos emmanillada i passés quatre hores en un calabós de la comissaria de Les Corts. Aquesta veïna de Barcelona va anar a una botiga a bescanviar un jersei, que segons ella havia encongit en la primera rentada. Després de discutir amb els responsables de l'establiment, aquests van trucar els mossos perquè la fessin fora. Agudo ha dit a Els Matins d'Estiu de TV3 que, quan van arribar els mossos, "el primer que van fer va ser demanar-me el DNI". "Després em van demanar que sortís de la botiga. Jo només volia exigir els meus drets. Els mossos van trucar i van dir que la senyora no volia marxar. Llavors em van agafar d'un braç i d'un altre i em van emmanillar" amb els braços al darrere. La dona ha denunciat que fruit d'aquesta pràctica li van sortir alguns blaus. Agudo ha estat denunciada per intent d'agressió als mossos i violació de domicili. La direcció general de la policia ha obert una investigació interna.

La senyora mostra com la van emmanillar
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Martín Martínez Mart, Barcelona, 11/08/2008 - 13:07

Podem pensar que aquesta persona es va passar molt i molt reclamant drets que no tenia. (.....) (Per exemple , si no portes el tiquet de compra no pots exigir el bescanvi.).
Podem pensar que els mossos es van passar. Docs, potser no calia emmanillar-la!

#25 Manel, Sant Carles de la Ràpita, 05/08/2008 - 11:41

El primer que la dona demostri ser clienta, després el full de reclamacions, reomplir-lo i cadascú a sa casa. I si s'emporten a la dona detinguda, clar que han de posar les manilles. Que potser s'haguès pogut reconduir la cosa? Tot és possible...

#24 alonso, barcelona, 05/08/2008 - 07:52

Tinc entés que aquesta senyora va exigir el canvi sense portr el tiquet de compra i no haver lleguir les instruccions de rentar. Va escridasa a la dependenta i insultar al propietari. Si hagués anar en educació per demanar el canvi segur que li canciavan.

#23 Jordi, Pla d'Urgell - CAT, 05/08/2008 - 02:23

Una actuació ben normal i correcta.

#22 jordi, l'h, 05/08/2008 - 01:58

que trist!!!segur que la guàrdia civil no hagués sol.lucinat el tema,però l'hagués acabat amb uns copets a l'esquena.Aquests juleios blaus que tenim son uns pardillos!!