Publicitat
Societat · 20 de Juny de 2010. 16:59h.

Dos 'Torrentes' assalten un col·legi electoral de les consultes

Els membres de Mataró Decideix: "ens han intimidat i s'han emportat totes les paperetes"

Dues persones de mitjana edat han assaltat l'escola Camí del Cros de Mataró durant la celebració, de la consulta sobre la independència de Catalunya. Els fets han passat a dos quarts de tres de la tarda i, segons els membres de la plataforma Mataró Decideix que eren al col·legi electoral, aquests individus "han llençat per terra totes les paperetes del vot secret".

El cap de sala d'aquest col·legi electoral, Joan Calçapeu, ha explicat que els homes "semblaven sortits d'una revista i tenien un aspecte semblant al personatge de ficció Torrente". Una altra de les integrants de la mesa, Montse Bover, ha dit que l'han insultat i l'han amenaçat, però no s'ha produït cap agressió física.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets, però els incidents han succeït de forma ràpida i quan els agents han arribat al lloc dels fets ja no hi havia cap dels assaltants. Segons testimonis presencials, l'atac s'ha produït perquè els assaltants no volien que es promogués una consulta sobre la independència "a l'escola dels seus fills".

Una imatge de Torrente, personatge de ficció creat per Santiago Segura

86 Comentaris

Publicitat
#86 IMPASIBLE EL ADEMÁN, barcelona, 23/06/2010 - 12:18

Mi enhorabuena a esos patriotas. Así se les quitará a estos catalancitos sus tonterías y sus votaciones ridículas. Y en el corazón, Felipe V y Franco.

#85 Espanyols go home!, Lleida, 22/06/2010 - 18:12

Yo ets molt agosarat anomenant èssers humans a tota la fauna espanyola que volta per Catalunya.. Crec que al zoo hi ha primats molt més desenvolupats i intel.ligents que vosaltres. Abans que els drets son els deures, i el vostre deure es integrar-vos.

#84 Yo, Granollers, 22/06/2010 - 11:52

¿Conocen ustedes algo más casposo, carvernícola y retrogrado que el nacionalismo excluyente catalanista o el independentismo radical? ¡algunos de sus máximos exponentes niegan derechos a seres humanos y se lo otorgan a territorios o código linguisticos!

#83 Anna, Reus, 21/06/2010 - 22:15

Els principals zoos europeus estan a la recerca d?exemplars d?aquesta raça de primat falangista, espanyolista, masclista, assaltador de meses electorals, que s?anomena raça torrente. Ull: es masturba davant les criatures.

#82 Això Jordi!, BCN, 21/06/2010 - 21:51

Contra democràcia violència i analfabetisme... aquesta es la Catalunya que voleu.