Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2020. 20:21h.

Drons contra okupes

Albiol farà servir aquests ginys contra les ocupacions

Drons contra okupes

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat un dron de la Guàrdia Urbana per controlar ocupacions d'immobles a la localitat. Albiol presentarà aquest dijous, juntament amb la regidora de l'Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència de l'Ajuntament de Badalona, Irene González, el dron que s'emprarà contra les ocupacions.

L'anunci del consistori badaloní es produeix després de l'increment de les ocupacions arreu de Catalunya, que és la comunitat més afectada enguany per aquest fenomen, segons dades facilitades pel Ministeri de l'Interior.

En els darrers mesos s'ha produït un increment d'episodis violents relacionats amb ocupacions a diversos municipis, fet que ha provocat protestes veïnals per la sensació d'inseguretat.

Un grup de joves immigrants, entre els quals hi havia menors, d'un pis ocupat de Llançà (Alt Empordà) van haver de ser escortats pels Mossos d'Esquadra al ser increpats pels veïns, que els acusaven de diversos episodis violents.

Situacions similars es van poder veure a Premià de Mar, Mataró i més recentment a Sant Joan Despí. Aquest mateix dimecres, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local de Sant Joan Despí han efectuat el desallotjament d'una nau industrial de Sant Joan Despí, que fa setmanes havia estat ocupada de forma il·legal, després de les queixes veïnals dels darrers dies, que han denunciat episodis de violència i la falta de resposta política.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Veciana, Barcelona, 13/08/2020 - 15:41

Gran idea eso de los drones,pero sería mejor si llevasen ametralladoras incorporadas.

#2 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 13/08/2020 - 10:10

El mejor dron es una patada a la puerta y otra en el culo

#1 Daniel, Tokio, Texas, 13/08/2020 - 00:37

Esto de que los Mossos escolten a los magrebíes que asaltan las viviendas no termino de entenderlo. ¿No se les detiene?

#1.1 Mehmet Alí Megda, Brusel.les, 13/08/2020 - 15:15

Iso is rasismo amigu,tú sabes.