Publicitat

"Capaços de creuar l'Estret amb fins a 200 kg de droga"

Drons submarins

La Policia Nacional desmantella una organització que fabricava drones i semisubmergibles capaços de creuar l'Estret amb fins a 200 kg de droga. És la primera vegada en què s'intervenen aquest tipus de vehicles aquàtics sense tripulació a bord, que s'havien de lliurar a narcotraficants francesos per al transport d'importants quantitats de cocaïna.
 
Han estat detingudes vuit persones per delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal i realitzats vuit registres a les províncies de Màlaga, Cadis i Barcelona. Els arrestats construïen drons de manera artesanal a més de “caletejar” altres mitjans de transport per encàrrec, a tota mena d'organitzacions criminals nacionals i internacionals, en naus industrials de Castellar de la Frontera (Cadis)
 
S'han identificat diversos ciutadans marroquins i danesos que enviaven des del sud d'Espanya importants quantitats d'haixix cap al nord d'Europa destinades a organitzacions criminals d'origen magribí conegudes com a mocromaffia.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/07/2022 - 20:04

Espero que el conseller Puigneró tome nota. Después de convertir a Cataluña en potencia aeroespacial se convierta en potencia submarina. Y que luego lo anuncien en Times Square.

Cuanta dignitat !!!