Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2020. 16:39h.

Dubtes sobre les piscines d'estiu

El conseller d'Interior admet que "preocupa als ajuntaments"

Els efectes de la pandèmia de coronavirus i les maneres de contenir el patogen en un futur encara presenten el dia d'avui molts interrogants. Una de les incerteses serà què passarà amb les piscines i platges en la temporada d'estiu i quines limitacions s'imposaran per evitar la proliferació del virus.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha admès aquest dimarts en roda de premsa que el tema "preocupa als ajuntaments" però el que "hem d'anar afrontant és el que passarà la setmana que ve". Buch, preguntat sobre si "s'està treballant en un ús segur de platges i piscines", ha apuntat que se seguiran les pautes que recomanin els experts, epidemiòlegs i el Departament de Salut quan arribi el moment.

"Li puc confirmar que ahir a la reunió amb el món local era un tema recurrent que preocupa als ajuntaments i és evident que preocupa a tota la societat. Però ara per ara el que hem d'anar afrontant és el que passarà la setmana que ve, i la següent, i així hem d'anar treballant" ha indicat Buch. "Primer amb les fases que tenim i quins són els elements indispensables i, en tot cas, les platges i les piscines -que no es deixen de treballar- sí que estan per més endavant" ha dit.

"El que ens recomanin els experts, epidemiòlegs, el Departament de Salut seran els elements clau per prendre decisions sobre piscines, platges, pavellons sobre tots aquests serveis que ofereixen tants i tants ajuntaments a Catalunya" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Advocat, bcn, 06/05/2020 - 11:47

el DRAPAIRE NO és innocent i es mereix passar a la garjola fins i tot més temps que els altres colpistes, doncs el seu crim és fins i tot més greu, estem parlant del màxim dirigent de la policia catalana anant en contra les lleis de la Constitució i l'Estatut! si la policia falla, hem begut oli !