Publicitat
Societat · 22 de Juny de 2012. 10:18h.

Dubtes sobre l'Eurovegas

Fins i tot CiU admet que "no és el nostre model de creixement"

Dubtes sobre l'Eurovegas

Imatge del debat

Els líders dels partits polítics barcelonins, en un debat a La Rambla de BTV, van qüestionar que l'Eurovegas s'instal·li a la capital catalana, ara que sembla que el macrocomplex està més a prop de Catalunya que de Madrid.

Fins i tot el tinent d'alcalde, Joaquim Forn, va admetre que "no és el model de creixement que volem per a Barcelona". Alberto Fernández i Jordi Portabella van coincidir en assenyalar que "no sabem de què estem parlant". El líder popular, però, va demanar escoltar la proposta abans de descartar-la.

Per la seva banda, Jordi Martí, va recordar que Eurovegas suposa "més del mateix que ens ha portat a la situació que tenim ara, que és totxo i diner fàcil". El socialista considera que el projecte "no pot ser mai la solució. És pa per avui i fam demà".

També Ricard Gomà, d'ICV, es va posicionar de manera contundent en contra del projecte, també des d'un punt de vista ecologista. El tinent d'alcalde, Joaquim Forn, va admetre que "no tenim tota la informació" i va assegurar "compartir les reflexions" dels seus companys de debat.

"El Govern de Barcelona desconeix quin és el projecte", va admetre, a més d'afirmar que "tots compartim que no és el nostre model de creixement per a la ciutat de Barcelona". Tot i això, va recordar els "milers d'aturats a la ciutat de Barcelona", motiu pel qual va demanar "estudiar la proposta".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 pep, manresa, 23/06/2012 - 00:52

Si ICV s'hi posiciona en contra vol dir que això ens convé, vull que posin Eurovegas a Catalunya

#8 jajajajjajajaaaaa, Barceloan, 22/06/2012 - 14:03

esro es un pelotazo si se revisan los registros de la propiedad , ya ha habido cambios de titularidad muy significativos, cualqueira pued consultarlo......

#8.1 pep, manresa, 23/06/2012 - 00:49

Doncs jo penso que s'ha de dinamitzar l'economia i aquesta és una manera de fer-ho, ni millor ni pitjor que qualsevol altra
La indústria contamina, el metà dels pets de les vaques es carrega l'atmòsfera, el què convé és poder menjar, deixem-nos de xorrades

#7 Albert, Barcelona, 22/06/2012 - 13:49

Crec que el model no existeix actualement. Es pot treballar en un model pel futur però portarà anys. Del 25% d'aturats d'aquest país, quants tenen preparació per no dedicar-se a feines com la construcció, l'hostaleria, el turisme, etc?Aquests necessiten una sortida també.

#7.1 Joan, Girona, 22/06/2012 - 16:43

De tots els oficis que esmentes CAP d ¡ aquí treballarà a Eurovegas. saps que demana PODER PORTAR els SEUS treballadors d ' on vulgui ( fora de Catalunya ) i pagar-los com ELL vulgui, a mes de NO cotitzar a la ss ?

#6 Corsecant, Tivissa (Ribera d'Ebre) Ja tenim radar!, 22/06/2012 - 13:36

El turisme etílic de LLoret,Salou,Barcelona és una bona solució?El turisme sexual a l'Alt Empordà és una bona solució?Les exhibicions del mostruari a les carreteres per part de les prostitutes són una bona solució?
Deixem-nos d'hipocresies.A ningú hi obligaran a anar,al Casino. Endavant, doncs!


#6.1 jajajajjaaaaaaaa, barcelona, 22/06/2012 - 14:02

ja epro et carregies 1700 pagesos i l´aquifer d´aigua dolça mes gran de Barcelona...no s´ha de defensar la terra ?

#5 soro, Barcelona, 22/06/2012 - 12:58

Desgraciadament a llarg termini no veig d'altra creixement que no sigui aquest , no feu el burro que la palla va cara, com deien els avis i tenien molta raó.