Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2013. 22:05h.

Dues explosions fan tres morts a la marató de Boston

També hi ha desenes de ferits

Dues explosions han causat almenys tres morts i desenes de ferits, quan s'han produït dues deflagracions al final de la Marató de Boston, la més antiga del món i que acull participants de tot el món. Les detonacions s'han produït a la línia de meta, però les autoritats encara no han pogut precisar l'origen de les explosions.

Alguns testimonis han indicat a través del Twitter que les explosions "arrencaven les cames" d'alguns corredors. Les explosions s'han produït a l'Hotel Faimont Copley Plaza, que feia de seu de l'organització.

Malgrat que les deflagracions s'han produït a Boston, la policia de Nova York ha reforçat la seguretat en algunes zones d'aquesta ciutat com ara hotels o centres d'interès de Manhattan. També s'ha activat el protocol d'alerta antiterrorista a altres ciutats del país com ara Washington.

Els equips d'evacuació s'enduen una víctima

Imatge d'una de les explosions. (Foto: Anthony Davis)

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 mireia, barcelona, 16/04/2013 - 13:20

quin tipus d'humanitat més humana deu ser aquesta que troba anormal això que acaba de passar a Boston una vegada i que, al mateix temps, troba acceptable tot el que succeeix, a diari, als territoris ocupats de l'Afganistan, el Paquistan, l'Irak o Palestina, entre d'altres?.

#1 m, bcn, 15/04/2013 - 22:49

La policia confirma una tercera explosion en la biblioteca publica JFK y se decreta una zona de exclusion aerea