Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2012. 11:05h.

Dues persones es proclamen fills del Rei

Un català i una belga aporten unes proves d'ADN

Dues persones es proclamen fills del Rei

Imatge de l'article

El català Albert Solà i la belga Ingrid Sartiau reclamen la paternitat del rei Joan Carles, després de conèixer els resultats d'unes proves d'ADN, document a què ha tingut accés Vanitatis. "Enviarem un fax a Zarzuela per comunicar el resultat dels exàmens", explica a aquest mitjà Solà.

Per la seva banda, Ingrid Sartiau explica que la seva mare li va comunicar la identitat del seu progenitor mentre veia la televisió. "Aquest home és el teu pare, em va dir, quan apareixien unes imatges del Rei d'Espanya en una cadena belga", segons explica.

"Els resultats de les proves han estat positius. Sóc filla del Rei. Hem sabut fa unes setmanes, estem encara impressionats. No volem treure res d'aquesta situació", comenta l'espòs de Sartiau.

També Solà diu que va enviar el seu perfil ADN "al professor Jean-Jacques Cassiman, un genetista de la Universitat de Lovaina, reconegut a nivell mundial". Després comparar-los amb els d'Ingrid, va decidir que tots dos "eren germans al 91 per cent".

Vanitatis s'ha posat en contacte amb la Zarzuela per conèixer la seva reacció davant aquesta notícia. Fonts oficials de la Casa Reial afirmen conèixer la història, però renuncien a donar-li cap tipus de credibilitat, ja que desconfien que les anàlisis científiques confirmin la consanguinitat d'Ingrid i Albert.

No obstant això, el metge que ha realitzat les proves no pensa el mateix. "La probabilitat que tinguin un progenitor comú és elevadíssima. Els resultats són clars, però els estudis no poden especificar si és el pare o la mare. Jo no sé qui n'és el pare, són ells els qui diuen que és Joan Carles", afirma des Lovaina el professor Cassiman.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#25 Pere, Oliva, 20/06/2012 - 00:15

Albert i Ingrid, sapigueu, que teniu ana altra germana borda, com vosaltres, a Italia. Aneu enlerta perquè quan us reconega com a bordegasos, ja haura arribat la República, i encara us demanarà pela, ell, a vosaltres

#24 Juancar, campechanolandia, 17/06/2012 - 12:07

es un honor que me llena de odgullo y satisfacción...

#23 anna, olot, 16/06/2012 - 17:00

la familia dels BORBON pot ser encara mes llarga....no estan disponibles per treball,pero
per sembrar...sempre !!!quina collita per mantenir!!!! i els preservatius....no en duie???

#22 compte de Barcelona2, bcn, 16/06/2012 - 10:39

Conec a un individuu que també se li assembla, caram li diré que es faci la prova , resultarà que encara jo serè germanastre del Felip, la mamà no em va parlar mai de aquest afer.

#20 ovicon, barcelona, 15/06/2012 - 22:15

si este al final es hijo del rey parece ser que este albert es mayor que felipe seria el nuevo heredero??

#20.1 peter, bcn, 16/06/2012 - 09:51

No, mai, sempre serà el fill ·bastard, a totes les monarquies ha passat, més a la nostre que tenen el cervell fluix. En sortiran més.Així ens distrauran de la política o que es el mateix del judici pròxim.
El nas el te del pare,