Publicitat
Societat · 23 de Juny de 2010. 14:15h.

Duran defensa curar els homosexuals

"Estic en contra de represaliar l'assistència mèdica a les persones que intenten modificar la seva homosexualitat"

Duran defensa curar els homosexuals

Imatge del bloc de Duran

El portaveu de CiU al Congrés dels diputats, Josep Antoni Duran Lleida, ha defensat als psiquiatres que s'ofereixen a curar als homosexuals modificant la seva orientació sexual amb fàrmacs o teràpies reconductuals. En una de les entrades del seu blog que recull El País, afirma que "estic en contra de represàlia l'assistència mèdica a les persones que intenten modificar el seu homosexualitat o controlar-la", tot i deixar clar que "mai" ha dit que ser gai sigui una malaltia.

"Em sorprèn que, quan una persona -després d'anys d'estar casada i amb fills- arriba a la conclusió que en realitat és homosexual i vol adoptar aquesta tendència i considera que necessita ajuda, la seva demanda és atesa i el fet de 'sortir de l'armari 'és celebrat. Però en el cas invers, aquesta persona no ho pot fer si va voluntàriament a demanar assistència mèdica", afirma.

"La lògica final d'aquest plantejament és que l'espècie humana té un estadi normal que és l'homosexualitat, que ningú pot negar-se a avançar en aquest camí". "Crec que és una contradicció radical que la ideologia de gènere afirmi que els sexe és una opció mudable, 'transitòria fins i tot' i que l'important és el gènere, i que aquest principi no s'apliqui quan qui demana fer el trànsit a la heterosexualitat és un homosexual", afegeix.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Drolma, Barcelona, 27/06/2010 - 11:01

No hi ha pastilles contra la imbecilitat dels polítics?

#7 Joan, Olesa, 23/06/2010 - 19:06

Tot el meu suport Duran!

#6 joan, barcelona, 23/06/2010 - 18:36

Jo volia votar CIU però ara ja tinc clar que no ho faré. En Mas té l´enemic a casa. Sr.Duran l´ha cagat.

#5 Jordi de Baga, Baga, 23/06/2010 - 18:08

Jo crec que el millor seria curar als espanyolistes. És com prohibir fumar als bars, és pel bé comú, i ells si que son d'una toxicitat pública.

#4 Gabri, SJD, 23/06/2010 - 16:13

Si un homosexual decideix \"canviar\" és que moralment se sent pressionat per la societat o perquè el que toca és ser heterosexual. No crec que hi hagi heterosexuals que vulguin tornar-se homosexuals. Per tant, no hi ha elecció voluntària.