Publicitat
Societat · 11 de Maig de 2010. 08:45h.

Duran denuncia la "consulta trampa" d'Hereu

El dirigent de CiU lamenta que “els que volen votar la C ho tenen molt difícil"

Duran denuncia la "consulta trampa" d'Hereu

Duran, exercint el dret a vot

El president del comitè de govern d’Unió i portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep A. Duran i Lleida ha votat en la consulta de la Diagonal al districte de Sarrià Sant Gervasi i ha remarcat que “he exercit el meu dret a vot en la consulta que ha organitzat l’Ajuntament. He optat per l’opció C, que no vol dir immobilisme o inconformisme,  sinó que vol dir que en aquests moments no cal fer la despesa que es proposa fer l’Ajuntament de Barcelona, encapçalat pel seu alcalde Hereu, ni tampoc cal establir en la ciutat l’interrogant de quant temps trigarà ni quines conseqüències tindrà en l’àmbit de la mobilitat".

"Per tant, voto per l’opció C perquè entenc que no és ni l’opció A ni la B que proposa l’Ajuntament i perquè significa que cal que es facin els canvis que calguin a la Diagonal per millorar-la, però no pas els projectes faraònics que proposa l’Ajuntament”, ha deixat clar.

En declaracions als periodistes després de votar, Duran ha afirmat que “he votat l’opció C amb dificultats, tot i ser una persona informada. Qualsevol persona que vingui aquí i agafi el fulletó informatiu trobarà les opcions A i B i no la C, que és la que jo voto. Per tant, és una consulta amb trampa i no m’estranya, per tant, que doni avantatge als que votin l’A o la B, que són, en definitiva la proposta de l’Ajuntament de l’alcalde Hereu”.

El president del comitè de govern d’Unió ha destacat que “els que volen votar la C, que és no acceptar cap de les altres dues, ho tenen molt difícil. Ni les persones que informen en parlen i tampoc ho fa el fulletó que l’Ajuntament ha imprès en el context de la gran propaganda que ha organitzat per aquesta consulta i dels diners que ha malgastat en aquests moments en que tots les administracions, com mai, haurien de reduir les despeses.”

Duran ha subratllat que “un ciutadà que vulgui fer el que jo he fet tindrà dificultats per informar-se ja que l’Ajuntament no li ho facilita”

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Francesc del TRAM, BARCELONA, 13/05/2010 - 10:36

Hola! Hemos recogido diferentes opiniones de comerciantes que ya conviven con el TRAM así como de otros que creen que la reforma de la Diagonal puede ser muy positiva. Os dejo enlace por si es de vuestro interés http://blog.trambcn.com/que-diuen-els-comer

#6 David, Barcelona, 11/05/2010 - 21:17

Al Facebook hi ha el grup "Diagonal, Barcelona - Jo he votat per l'opció C" per a apuntar-vos tots els que voleu deixar clar que no ens deixarem manipular per aquest alcalde. Apunteu-vos per a tenir un número de membres demostratiu.

#5 Ricard, St. Sadurní, 11/05/2010 - 14:39

Aquest referèndum és com els que organitzava Franco. De fet hi havia més garanties en aquells que no pas en aquests.

#4 Pep, Barcelona, 11/05/2010 - 11:14

Us imagineu la reacció dels de sempre si s'haguessin gastat una centèssima part d'aquests diners en una consulta sobiranista?

Quina vergonya de país.

#3 amuixi@provenza318.com, Barcelona, 11/05/2010 - 10:52

No hi ha pressupost per a les obres pero pera fer-se autobombo si.Que ha costat el referendum? La opció C no comporta que si cal incorporar el tranvia es faci.No sempre els referendums comporten més participació .En aquest pot votar tothom < de 16 censat