Publicitat

Anglada presentarà mocions en tots els municipis on tenen presència

Efecte dominó

Anglada, en una imatge d'arxiu

Plataforma per Catalunya ha decidit presentar una proposta de resolució al proper ple de Vic -origen de la polèmica del padró dels immigrants- i a tots els ajuntaments on el partit té representació municipal, "per sol·licitar a l'Administració competent de l'Estat la reforma de les lleis d'estrangeria i de bases del règim local per tal de vetar l'empadronament als immigrants en situació irregular".

Aquests ajuntaments són Vic, El Vendrell, Cervera, Manlleu, Olot, Roda de Ter, Manresa, Tàrrega i Sant Martí de Riucorb.

La Plataforma considera "absurd i contradictori que mentre la Llei d'estrangeria obliga l'Estat espanyol a expulsar els immigrants irregulars, la Llei de bases de règim local obligui a empadronar-los. En empadronar-se, la llei els equipara pel mer fet de la seva inscripció al padró als immigrants residents legals, i a més, tenen dret a l'assistència sanitària en les mateixes condicions que els espanyols".

"La contradicció consistent en, per una banda empadronar-los, i per l'altra, no concedir-los permís de treball, fa que hagin de sobreviure dels ajuts socials, de l'economia submergida o del treball clandestí, o bé de la delinqüència; circumstància que no afavoreix gens ni mica la pretesa integració de tots els immigrants que arribin indiscriminadament al nostre país", consideren.

També asseguren que "les capes més desprotegides de la nostra societat -joves, persones grans i aturats- han de quedar cada cop més desateses a costa d'aquest cada cop més nombrós contingent d'immigrants".

Per tots aquest motius, els diferents grups municipals de PxC sol·licitaran als seus respectius plenaris "que se sol·liciti a l'Administració competent de l'Estat la reforma de les següents lleis i reglaments per tal de vetar l'empadronament als immigrants en situació irregular".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Sergi, BCN, 27/01/2010 - 13:16

Con un paro juvenil del 45% y con más de 4 millones de parados, es evidente que las cosas se han hecho muy mal en el tema de la inmigración. Partidos como el de Anglada conseguirán muchos votos.

#8 Esther Fanjul, Barcelona, 27/01/2010 - 10:05

Hasta ahora, por mi edad, sólo he ido a votar una vez. Fue en las últimas Europeas y lo hice por Canduela y Democracia Nacional. Pero esta vez al Parlament tengo muy claro que mi opción será PxC. En nuestra tierra, los españoles primero ! Viva Anglada !

#7 Ana Luna Roja, Barcelona, 27/01/2010 - 08:17

Gracias Marta. iré a algún ayuntamiento para ver como presentan la moción. Si lees esto ya me darás más detalles del acto.
Vamos a ver si PxC es capaz de producir este efecto dominó, yo creo que los medios lo silenciarán porque ANGLADA les un peligro.

#6 Ana Luna Roja, Barcelona, 27/01/2010 - 00:16

Gracias Marta. Cuando tengas más detalles del acto AVISA. YO no me pierdo la presentación de ANGLADA ni loca. El hombre va lanzado y soltará un discurso guapo, muy guapo. Apuesto que en directo es como Mussolini pero en versión Vigatana y más delgado..

#5 Meliq Salau, Reus, 26/01/2010 - 23:39

Fa feredat que tot el Pentapartit miri cap a altra banda i faci veure que no passa res
Per ço l'Albiol arrassarà a Badalona a les municipals car el que diu en aquest tema és, a banda de raonable, volgut pels catalans