Societat · 29 de Setembre de 2021. 12:31h.

"El 80% dels detinguts pels botellots són menas"

Manuel Trallero, periodista: "No ho diuen per no donar arguments a Vox"

"El 80% dels detinguts pels botellots són menas"

El periodista i escriptor Manuel Trallero, en el seu programa setmanal a YouTube Aló Trallero, ha revelat que "el 80% dels detinguts pels disturbis dels botellots són menes".

La portaveu de la Generalitat, Patrícia Plaja, va evitar revelar aquesta xifra a la roda de premsa d'aquest dimarts després de la reunió setmanal de l'Executiu.

Trallero ha advertit que el silenci oficial, "també dels mitjans de comunicació", és per evitar la fugida de vots a Vox. "No ho diuen però és per no donar arguments a Vox", ha destacat.

 

 

També ha advertit que "això acabarà malament" en al·lusió al procés perquè "s'estan creant enormes bosses de frustració", especialment entre joves independentistes als que li han dit, durant anys, que la independència era a tocar.

"Estem asseguts a sobre d'un barril de pólvora", ha insistit. "Això pot acabar molt malament", ha reiterat. Segons l'opinió del periodista, "la independència i l'autodeterminació és impossible".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 raul bcn, barcelona, 24/06/2022 - 21:03

se que me freiran a negativos, pero el pasado jueves, en sagrada familia, en el bus vi como en la parada uno de estos menas se preparaba para robar a una chica que estaba con el movil distraida, pero le vi con la carpeta de la cup, y ...pase de ayudarla, no me voy a arriesgar por quien fomenta la llegada de esta chusma

#14 Yomismo, Sevilla, 30/09/2021 - 23:02

En vez de sacar a la luz los problemas los tapan para no darle la razón a VOX. ¿Consecuencia? La gente que sufre y ve los problemas que crean los MENAS y que ve que los medios de manipulación y todos los partidos menos VOX lo tapan acabarán votando a VOX por puso sentido común.

#13 Jorge de Pedro Rufí, BLANES, 30/09/2021 - 14:04

Si es creuen tot el que diuen els politics independentistes, es que son uns il.lusos i es mereixen estar frustrats. Estic totalment d´acord en lo que diu aquest home sobre estar assegut sobre un barril de polvora, pero en tot cas, seran ells, els joves cadells de l´independentisme, els qui rebran de valent.

#12 Logicademocratica, Badalona, 30/09/2021 - 13:55

Aquest titular és mentida. El Sr. Trallero hauria d’anar a la presó per mentider i per trist aprenent de Goebbels. I tots els seus apòstols també.

#11 Lolo, Barcelona, 30/09/2021 - 03:45

Tiene razon Trallero.... esto es un polvorin, y aqui solo falta un chispazo.
Y luego no va a haber marcha atras. El nacionalismo los va preparando para todas estas cosas.

Por cierto, que es ser catalan? Estar empadronado en Cataluña. Perfecto.
Ya decian los viejos "No es donde se nace sino donde se pace..."