Publicitat
Societat · 17 de Desembre de 2019. 22:19h.

El Barça festeja amb el Tsunami

El portaveu del club defineix el Camp Nou com un "temple de llibertat"

El Barça festeja amb el Tsunami

El portaveu del Barça, Josep Vives

El portaveu del Futbol Club Barcelona, Josep Vives, ha descrit el Camp Nou com un "temple de llibertat" i ha convidat la gent a "expressar-se des del respecte i el civisme". "Que cadascú digui el que cregui oportú i que faci el que cregui oportú en aquest marc de convivència i en aquest espai de llibertat, en aquest temple de la llibertat que és el Camp Nou" ha afirmat durant la seva intervenció en roda de premsa un dia abans del clàssic. "Que vinguin a expressar-se des del respecte i el civisme, pacíficament" ha recalcat.

Vives també ha denunciat que "s'ha creat un clima d'alarmisme" interessat. "S'ha creat un clima d'alarmisme per al Clàssic. Hi ha hagut interessos a instaurar un relat d'alarmisme" i ha recordat que "no estem alarmats, estem responsabilitzats d'organitzar-bé perquè la gent pugui venir, per això convidem a la gent que vingui i gaudeixi del partit". Vives ha explicat que "el club treballa des de fa setmanes amb els Mossos, que garanteixen la seguretat del partit" i que no es plantegen escenaris d'invasió del terreny de joc.

El portaveu del club també ha reconegut que hi ha hagut una davallada en la venda d'entrades en comparació a altres derbis Barça-Madrid d'anys anteriors. Per aquest motiu, ha demanat als aficionats que "omplin les grades i donin suport al Barça".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/12/2019 - 12:23

Mañana veremos qué misa se ha celebrado en el templo.

#13 Pepón, Bcn, 18/12/2019 - 10:18

Si hay algo contrario a la libertad es la masa. Y si esa masa tiene que ver con naciones o religiones la violencia está asegurada.

#12 Pepón, Bcn, 18/12/2019 - 10:14

Sí, igual que el Estadio Olímpico de Berlín en el 36 o el más reciente campo del Dinamo de Zagreb. Los nazionalistas no entienden de libertad. Sólo hay que echar un vistazo a la Ley de Inmersión Lingüistica

#11 Ramón, BCN, 18/12/2019 - 09:41

No se puede entender que haya unos dirigentes deportivos mezclando el deporte con la política, y es menos entendible que haya seguidores del Barça apoyándoles...de puertas adentro del Estadio, sólo debe haber competición deportiva, y lo que falta es respeto por la mayoría de seguidores del club, que no son independentistas.

#10 motxo, Girona, 18/12/2019 - 09:39

El Barça no es un club de fútbol, es una entidad política como la ANC o Omnium