Publicitat
Societat · 8 de Desembre de 2009. 11:26h.

El Barça, per la independència

El vicepresident primer, Alfons Godall, dóna suport a la consulta sobiranista a Barcelona

El Barça, per la independència

Laporta i Godall, en una imatge d'arxiu

La Coordinadora de les Consultes per la Independència presentarà aquest dimecres a la Sagrada Família el moviment Barcelona Decideix, que té com a objectiu promoure un referèndum sobiranista a la ciutat de Barcelona. També es presentarà el web www.barcelonadecideix.cat.

La presentació anirà a càrrec de "persones representatives dels diferents districtes i de les moltes entitats i associacions que treballen a Barcelona". La presentació es farà davant de la Sagrada Família "com a símbol que és de la ciutat i de catalanitat".

Donen suport a la presentació i a la iniciativa Barcelona Decideix: Alfons Godall (Vicepresident primer del FC Barcelona), Lluís Vila (President de l’Associació de Veïns Font d’en Fargues i Medalla d’Honor de Barcelona), Xavier Martínez (Sobirania i Progrés), Isabel Pallarès (Secretària General de la Intersindical-CSC), Ramon Carner (President del Cercle Català de Negocis), Jordi Sunyer (Societat esportiva Mercat Nou Magòria), Víctor Tarradellas (Impulsor de la Plataforma per la Sobirania-CDC), Josep Anton Martínez Llorach (deumil.cat), Roger Granados (Catalunya Estat Lliure), Bruno Díaz (Secretari d’Estudiants en Acció), Aitor Pérez (Secretari General de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya), Elisenda Laborda (Associació Referèndum d’Independència), Josep Castany (Catalunya Acció).

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#57 jose luis, Barcelona, 29/12/2009 - 18:29

Qué cantidad de tonterías que tiene que leer uno, el Barça es un equipo español le pese a quien le pese, y si Cataluña fuera un país el Barça el equivalente a un equipo de 2ªB, quien iba a jugar la liga catalana... respuesta: NADIE.

#56 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 17/12/2009 - 19:13

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça i Catalunya Lliure //*//
MARC-SABATES.COM

#55 José Tomás, Bcn, 11/12/2009 - 17:35

Laporta es un listillo, engañó a todos en las elecciones del Barça disfrazándose de honesto , transparente y por el gran cambio y ahora ha descubierto que proponiendo la independencia sin ideologia puede engañar en la política y seguir chupando del bote

#54 Saprissa, Sants, 11/12/2009 - 12:07

pq mai em contesteu la pregunta de si sacrificariau jugar la lliga espanyola(q la podriau jugar) per recolçar una de catalana si amb aixó fossim independents?quins patriotes...dels diners i la opulencia

#53 Fran, Llinars, 10/12/2009 - 13:10

Pero aquest club ple d poca soltes a q espera x ser coherent i abandonar la lliga espanyola?mentre no faci aixo tot son paraules a l´aire x quedar be,pero demostra q son uns cobards i xarlatans.