Publicitat
Societat · 28 de Setembre de 2020. 17:38h.

El Barça qüestiona el Suprem

El club veu "desproporcionada" la sentència

El Barça qüestiona el Suprem

El Barça ha mostrat la seva "solidaritat" amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i ha considerat "desproporcionada" la sentència del Tribunal Suprem que l'inhabilita. El club, en un comunicat fet públic aquest dilluns, ha afirmat que la sentència "és desproporcionada i vulnera greument la voluntat democràtica de la ciutadania expressada lliurement a les urnes".

"El FC Barcelona manifesta la seva solidaritat amb el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, que avui ha estat inhabilitat pel Tribunal Suprem" han apuntat des de l'entitat blaugrana. "La inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya és desproporcionada i vulnera greument la voluntat democràtica de la ciutadania expressada lliurement a les urnes" han indicat.

"La defensa del dret a la llibertat d'expressió i del dret a decidir formen part dels principis i del compromís cívic del nostre club. El FC Barcelona ha defensat sempre que el conflicte polític que, des de fa anys, viu Catalunya, ha de resoldre's des del diàleg polític i mai des de la seva judicialització" han conclòs.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#37 Andapandensia si o si, Barcelona, 30/09/2020 - 13:33

Bartomeu, per sort, que poquet et queda. Al igual que en Torra a la generalitat, tú també serás el pitjor que ha passat per la presidencia de Can Barça.

#36 Alfons, Barcelona , 30/09/2020 - 06:19

Deberia ser expulsado de la liga y copa del rey ipsofacto.

#35 Viçens, Sant Celoni, 29/09/2020 - 18:59

És patetic haver de expressar això un club esportiu. Jo cada vegada m'ha n'adono més que poc en comú tinc en el que era el club de la meva vida. Aneu a pastar fang. Hi han sensibilitats diferents i us heu pixat en una banda quan no calia fer-ho en cap. Per sort no sóc l'unic de la meva familia que ha obert els ulls.

#34 Tirant, Bcn, 29/09/2020 - 12:32

El F.C. Barelona ha estat pres en la seva direcció per vividors separatistes disfressats d'experts esportius. El Barça s'ha convertit en un apèndix de la Generalitat que actua al mandat dels polítics que actualment la governen. Un engany, una pena.

#33 Ilde, Badalona, 29/09/2020 - 09:47

Es una forma de intentar ganar enteros antes que cada partido sea una pañolada llena de virus o no, por haberse sonado la tocha o napia, conocida técnicamente como nariz.
Así hacen justicia la que no dieron a Suárez ni parece ser que a Messi.