Publicitat

La Guàrdia Urbana deté un home que tenia amenaçats de mort els seus veïns

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut un home, al barri de Ciutat Meridiana, com a presumpte autor d’amenaces i desordre públic, a més de produir danys i atemptar contra els agents de l’autoritat.

Els fets es van produir aquesta setmana quan els agents de la Guàrdia Urbana van ser requerits pels veïns de l’esmentat individu, al carrer Rasos de Peguera a Ciutat Meridiana, per denunciar les molèsties per sorolls a altes hores de la matinada.

En arribar al lloc, els agents van veure com el volum de la música que sortia del domicili del detingut era molt alta i produïa, fins i tot, vibracions als vidres de l’immoble.

En el moment que la patrulla va trucar a la porta del causant de les molèsties i, després d’insistir en repetides ocasions per tal que baixés el volum de la música, l’individu va llançar-se sobre un dels agents, fent-lo caure al terra i donant-li un cop de peu, mentre donava un cop de puny a l’altre guàrdia urbà, aprofitant el desconcert per tornar a tancar-se a casa seva amb pany i forrellat.

Al mateix temps, l’individu en qüestió no parava d’insultar i amenaçar de mort els agents, que van reunir els veïns a la vorera per demanar-los informació sobre el causant de les molèsties. En aquest moment, l’individu va llançar una cassola des de la finestra que va impactar a pocs metres dels veïns.

Finalment, els agents van aconseguir fer sortir l’agressor del pis, i reduïr-lo, després que tornés a llançar-se sobre ells. Després de llegir-li els seus drets i de concretar la denúncia dels veïns, va ser detingut i acompanyat a les dependències policials.

Es dóna el cas que el detingut ja tenia antecedents per agredir els agents de policia anteriorment i que ja havia estat denunciat pels veïns per amenaces, en altres ocasions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Almogàver , La Sagrera, 18/09/2011 - 10:03

I avui deu ser de nou a casa.

#1 Carles, b, 17/09/2011 - 22:37

Parleu d'espanya?