Publicitat
Societat · 1 d'Octubre de 2014. 14:10h.

"El brot de legionel·losi està resolt"

Boi Ruiz afirma que l'actuació de l'Agència de Salut Pública ha estat "impecable"

"El brot de legionel·losi està resolt"

Boi Ruiz, al Parlament

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha afirmat que el brot de legionel·losi al Vallès Occidental, que ha causat vuit persones mortes i 40 més d’afectades a Catalunya, “està resolt” i ha expressat el seu condol a les famílies.

Durant la sessió de control a Govern, el conseller ha qualificat d'"impecable" l’actuació que ha fet l’Agència de Salut Pública des del punt de vista "comunicatiu, de contenció del brot i de la resolució de les pneumònies ingressades".

També manifestat que “no hi ha cap cas més des que l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya, el Departament de Salut, Agència de Salut Pública, van actuar sobre els focus que van detectar”.

Boi Ruiz ha expressat que espera que “no se’n produeixi cap més”, però ha advertit que “no és segur mai que se’n pugui produir un altre, perquè hi han incubacions més llargues”.

Finalment, ha demanat als diputats que “no especulin” i “esperin que tingui dia i hora a la Comissió de Salut per acompanyar el secretari de Salut Pública i ens expliquem a bastament”. “No es pot explicar en pocs minuts una cosa que es triga molts anys a aprendre, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat