Publicitat
Societat · 15 de Novembre de 2021. 17:35h.

El calvari de l’Eva i el Martí

“Amenaces de mort”, “insults” o “pintades” per acollir guàrdies civils en el seu càmping

El calvari de l’Eva i el Martí

Eva Trias, amb la seva parella, Martí Guillem, en una foto d'arxiu

La propietària del càmping Illa Mateua de l’Escala, Eva Trias, ha relatat durant la presentació del Manifest Constitucionalista tots els atacs que ha rebut per part de l’independentisme des de que el 2017 va acollir guàrdies civils.

Trias regenta amb la seva parella, Martí Guillem, l’esmentat càmping. Abans de l’octubre del 2017 era independentista i s’havia fotografiat inclús amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.En aquest sentit ha recordat que Martí Guillem té “vuit cognoms catalans o setze, com diu ell” així com que “vivim a les terres de la família, propietat d’aquesta des de 1674”. Ha reivindicat que van decidir allotjar els guàrdies civils acollint-se a la seva “llibertat empresarial” però que això va comportar “conseqüències que no desitjo a ningú”.

“Hem patit amenaces de mort. Podríem escriure un llibre dels insults que hem arribat a patir. Pintades a les parets de la nostra empresa. Flyers difamatoris en anglès perquè els estrangers ho entenguessin bé. Recollida de signatures per declarar el meu home persona ‘non grata’. Prohibir l’entrada als negocis del poble. Burles. Persones que et deixen de saludar”, ha relatat.

També ha assegurat que el procés ha provocat “enfrontament entre famílies, per molt que ells ho vulguin negar. Divisió de la societat, davallada econòmica, fugida d’empreses”. També ha criticat la “necessitat vital de construir una raça catalana”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 pepe, andorra, 16/11/2021 - 12:04

curioso, pero es q lo q dice es lo mismo q paso en Alemania a todos aquellos q no pasaban por el aro del NSDAP y sus politicas sobre razas y demás. Se repite el guion, q por lo q se ve no lo han renovado mas alla del atlantico, habría q solicitarle a la pandilla del Sr. Rockefeller y su perrito faldero So.ro.s, q al menos, cambiaran el guion.

#17 LoisA, Tabarnia, 16/11/2021 - 10:39

En concreto los mas despreciables son los delatores. Y los vagos que no trabajan y tienen todo el tiempo para hacer pintadas.

#17.1 pepe, andorra, 16/11/2021 - 12:08

haran como con las pintadas y las banderitas en igualada, se buscan a unos cuantos q necesiten la pasta, q pagais con vuestros impuestos, y se les ofrece un contrato bajo mano para hacerlo. Todas las pintadas q veis entre Martorell y Lerida, se han hecho asi, pagando a otros.

#16 Vigatano, Vic, 16/11/2021 - 09:49

Todo muy democrático

#15 Feixisme a tractòria?, Heil Land, 16/11/2021 - 09:16

Els pobles de la Catalunya tractoriana...on transpira un totalitarisme indepe angoixant i ofegador. Típic de trogloditas feixistes.

#14 Andreu, Figueres, 16/11/2021 - 01:16

La pela és la pela, res a dir....