Publicitat
Societat · 6 de Juliol de 2021. 13:04h.

El Canet Rock i el Vida no han funcionat

La Generalitat tanca l'oci nocturn llevat en espais oberts i posa restriccions en festivals a l'aire lliure

El Canet Rock i el Vida no han funcionat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha comunicat que Catalunya tornarà a tancar l'oci nocturn arran de l'augment de contagis. "Per protegir la salut de les persones i el col·lectiu sanitari, i per garantir el bon funcionament del sistema cal tornar a tancar l'oci nocturn que no es faci en espais oberts i posar restriccions als esdeveniments a l'aire lliure amb molta gent", ha explicat la portaveu. La mesura serà vigent durant quinze dies i es posa en marxa després de les experiències del Canet Rock i el Vida.

Patrícia Plaja ha informat que només ahir es van detectar al voltant de 6.000 postius i ha volgut recordar que "la pandèmia no s'ha acabat". La portaveu ha sol·licitat que la ciutadania no es tregui la mascareta ni tan sols a l'exterior davant la propagació de la pandèmia. "Hi ha mesures que al Govern li agradaria prendre i no ho pot fer, com l'ús de la mascareta. Demanem que se'n continuï fent ús. S'està propagant el virus a una velocitat que fins ara no havíem vist", ha declarat la portaveu.

Els propietaris de l'oci nocturn s'han queixat que s'han assabentat de la notícia a través dels mitjans. La portaveu, Patrícia Plaja, ha volgut desmentir les acusacions. "El sector ha estat convocat aquest matí. Em consta que abans que comences aquesta roda de premsa el sector estava sent informat", ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi Sergio, Barcelona, 06/07/2021 - 18:04

Bueno, no pasa nada como ya han hecho su Canet Rock con sus esteladas, su quema de banderas españolas y sus infectados de rigor, ahora ya pueden cerrar el ocio nocturno, ya les da igual, menudo es el Procicat.

#3 Masias , Mis posaderas , 06/07/2021 - 16:42

Igual alguno de la fiestuqui de Canet la palma

Pero y lo bien que se lo pasaron todos apretujados sin mascarillas quemando banderas ?

#2 Rebel in the FDG, EL PALAMÓS DE LES GAMBES., 06/07/2021 - 14:06

3 milions d' "enverinats" i només que pugen i pujaran encara molt més els contagis... Ja no saben com justificar el que ja és injustificable... No hi ha pitjor cec que aquell que no hi vol veure...

#1 Pep, Barcelona, 06/07/2021 - 13:33

Como nos quieren tanto.... lo que le pediría al gobierno regional, es que analice los viales, de respuestas a la magnetización y cantidad de trombos que hay, que imponga una demora en implantar el 5G y revise la contaminación electromagnética, que solo se fijan en los coches, pero las antenas si están matando.... vaya pre-dictadura...